Sammanfattning!

Gör en liten sammanfattning på detta året... Dock blir de nog inte så långt, då jag inte kommer ihåg allt sen har de gått så sjukt fort så vet inte vart tiden har tagit vägen?

Allt börja ju med den fantastiska nyehten, vi skulle ha barn! Dock en ganska omtumlande känsla på samma gång! INTE planerat, något vi inte hade tänkt på nu då våran situation var som den var. Jag hoppa på kryckor och skulle operera knät, arbetslös och hela den biten! Hm? Men de var inget svårt val för oss ändå!
Mycket tankar kom ju, och hur ska de här gå som de är nu liksom? Jag som aldrig har flyt annars, har mest haft motgångar de senaste åren med få tursamheter!

Men antagligen var de min tur att få lite tur. Besökte halmstad och de kolla mitt knä. Fick slänga kryckorna åt helvete, ändå gått på dom i et ½ halv år liksom!! Så de var mer än skönt. Fick jobb, SOM JAG LÄNGTAT! De var så underbart att få jobb, dock som inringare men fick jobba mycket ändå!

Vi blev mer och mer förväntasfulla på den lilla bebisen som låg i magen. När vi gjorde ultraljudet, åh vilken känsla! SÅ nervös och rädd men samtidigt så lycklig! En känsla som faktiskt inte riktigt går att beskriva..
Sen kommer sommaren och dn rulla på snabbt. Jobba en del, umgicks med familj och vänner. Växte en del under tiden också! =P

Sen var vi i augusti och jag jobbade en kväll, tok för länge och tok för mycket! Kände när jag jobba att de var något som inte stämde, rädd blev jag när jag äntligen fick sluta! Kom hem, ont som fan hade jag och sen kände jag sammandragning. Mamma kom hit, och ringde in. Vi fick åka in! Rädd som fan var jag då, tänkte men gud ska jag föda nu? Är ju bara i v.31 (30+2)! Vi kom in och dom såg att jag hade sammandragingar. De lugna ner sig sen. Men vakna senare på natten av att de körde riktigt rejält då fick de stanna upp de hela, med dropp och allt! Fick korstison sprutor och brikanyl ifall de skulle komma! Sen fick jag ligga inne där i två dagar, och sen åka hem. Blev då sjukskriven och fick ordination VILA! Hm? Den skötte man väl inte speciellt bra! =P

Då trodde man ju helt klart att de skulle komma tidigare, alla runt omkring trodde de! Skrämde ju upp alla såklart MEN, tiden den gick och gick och vi kom till BF dagen, ingen bebis kom och inte på de närmsta 18 dagarna heller!! Som jag var arg, trött, ledsen, förväntasfull JA ALLT! Hormoner sprudlade överallt! Men vi kom till dagen då våran underbara Lucas kom till världen! <3

Den lyckan, kärleken som fanns var helt otroligt. Tårar rann när vi hörde han skrika och när vi såg honom första gången! Vilka ögonblick, något man aldrig glömmer! Sen kom vi hem till vardagen, och då börja min värld bli helt upp och ner på! Så fort folk kom hit och sen åkte, börja jag storlipa!!! Varför vet jag inte men gjorde de! Ammningen funka inte som den skulle, jobbigt som tusan var de! Lucas skrek och sov inte! Vi fick hjälp och tog beslut om att inte amma mer och köra med ersättning!

Efter detta trodde man ju ändå de skulle lugna ner sig, då kom skrikperioderna, var livrädd för att de var kolik!! Mamma fick komma hit och hjälpa mig, fick sova här så vi fick sova! Visste inte hur jag skulle klara detta. Gustav fick byta bort sin nattvecka då de inte gick alls att natta honom! De var ju inte något man hade ställt in sig på eller räknat med!

Nu, idag känner jag att jag kommit in i mamma rollen mer och mer! Börjar få runtiner på saker och ting. Man vet mer och mer för varje dag, men varje dag är också en utmaning. Ingen dag är lik den andra! I början han grät så var man helt förstörd, nu hanterar man de på ett annat sätt. Man klarar mer fysiskt och psykiskt.
Nu, känner jag mig glad, känner mycket kärlek och har de helt fantastiskt med mina underbara killar! <3


Detta är mitt 2010, och de har vart underbart! 2011 kommer bli ännu mer fantastiskt! Jag längtar!
Mycket har jag glömt att skriva, mycket handla om graviditet och Lucas men de är så mitt 2010 har vart, väntan på att våran älskade Lucas skulle komma!

Ha nu en fantastisk nyår, de ska vi ha! Och hoppas erat 2011 kommer bli grymt!

/ Caroline

Slapp dag

De är vad de har vart och de har vart skönt också måste jag säga! Inget på schemat, inga måsten! Väldigt skönt faktiskt.. Lucas och jag har myst hela dagen, han har sovit och jag har bara vart. Tagit mig en dusch, och väntat in mamma. Lucas sov när mamma kom så fick vänta med promenaden upp till statiol men han vakna och sen drog vi iväg och köpte bingolotter.

Sen har mamma, magnus och johan vart här. Käkat tacos, och spelat bingo. Inga vinster dock men trevligt hade vi iaf! Sen har vi tagit de lugnt, Lucas har vart lite grinig på kvällen som alltid men inget som är jobbigt så sett. Han är trött och har de lite kämpigt med att sova, KAN ju faktiskt missa något =P

Han har blivit mer med på alla saker, gärna sitta och kika. Tvn är ju jättekul att titta på!=P haha. Så underbar så de finns inte! <3

Imorgon är de nyår och de firar vi hos Kela och Björn med flera! Kommer bli jätte trevligt och kul! God mat, god dryck och trevligt sällskap de gillar vi! Sen blir de lite raketsmällning på 12 slaget. De blir helt enkelt en simpel kväll, och de är inte fy skam de heller!

Grejar lite inför morgon dagen, packar Lucas väska, tagit fram kläder till oss och sådär. Orkar inte göra allt imorgon, vet hur de är när man tänkt göra sig i ordning med hår och allt, så går de inte vägen eller sminkningen så de är bäst att ha god tid på sig och inte stressa. Mitt tålamod till sånt är ju inte de bästa heller!! =P Sen vill jag ha en lugn förmiddag med förhoppningsvis lite sovmorgon också! =D

Får väl avrunda här, Lucas sover i vagnen och Gustav i fåtöljen. Kankse är dags att förflytta oss till sängen! Gott nytt år till er alla och ha en super trevlig nyår! Hoppas erat år har vart lika bra som mitt, bästa året i mitt liv! Självklart de året jag träffa Gustav också! <3 Men annars toppar detta allt!

/ Caroline

Bara måste....

...Bara måste visa världens sötaste unge och härligaste smile! <3

Han är för härlig, STOR STOR kärlek!! <3

 


Morgondagen

Morgondagen ser lugn ut på fm. Slappa och mysa med Lucas. Kanske ev städa av lite grann då vi för besök på kvällen. Mamma, Magnus och Johan kommer hit. Ska spela bingolotto och äta tacos. Blir mys! Lite nyårsfirande sådär!

Gustav och Björn ska in på dagen imorgon och köpa raketer till nyår. Riktigt längtar dit, kommer bli supermysigt! God mat och trevligt sällsap mer kan man ju inte kräva! Ska kolla på fyverkeriet i Götene först, sen beger vi oss till Kela, Björn och Mio. Dit kommer Nattis och Martin med hundarna, Jessica och Robert plus deras barn!

Skönt igen att Gustav blir lite ledig nu igen också, hoppas han får ledigt nästa fredag också, så blir de långledigt igen! Man blir ju dock lite bortskämd men va fasen, de njuter jag och Lucas av!

Nepp, nu drar jag mig för denna dagen!

/ Caroline

Besök

Efter bvc tog vi en sväng till Nattis och hälsa på. Får ju passa på när man ändå är i götene och så får man trevligt sällskap. Köpte baugetter till oss och vi smaska i oss när jag kom dit. Sen satt vi och prata om allt, härliga minnen som alltid! =D Vi har ju en del ihop om man säger så! haha. Målat naglarna har jag gjort, blev fint faktiskt. Lite nyårsfin sådär, härligt!

Lucas har väl vart på sånt där humör får jag väl säga. Sovit kass på dagen och gnällig men så är de ibland, alla dagar är inte tipp topp! Han kommer inte till ro på vissa ställen, men de är ju en sak man för vänja dom vid. Kan ju inte sluta åka till folk för att han inte kommer till ro med en gång, lite kämpande får man allt ge de.
Gustav och martin kom sen hem från sina jobb, gustav fixa hårförnen till nattis som hon fick av mig, bytte uttag då de andra inte passa i deras uttag. Sen åkte vi hem..

Tog besök nr 2 hos Kela, Björn och Mio. Så himla söt den killen så de finns inte! Längesen man träffa honom också, så de var mycekt skoj. Självklart lika kul att se Kela och Björn också! =D Satt och prata, drack kaffe, lekte med mio, försökte på tyst på Lucas! =P Sen begav vi oss hem vid 8 tiden typ. Börja lag middag, väldigt sent middag får jag väl säga men har ju inte vart hemma. Makaroner och korvstorganoff blev de iaf. Har fått Gustav till att börja äta de, han åt inte de förut så de får man ju ta en en stor komplimang då man tydligen lagat bra mat! =D

Nu ligger Gustav och Lucas och sover. Han somnar på bättre tider nu, eller ja gjort de i två dagar och de är ju skönt. Sover ju ändå till 9 på morgonen, ÄN så länge!! =P (peppar peppar)!
Får se om han sover för natten nu eller om han vaknar och vill ha mer mat, de märker vi!

Nu ska jag njuta av lite ensam tid, de är något man verkligen ska passa på att göra tycker jag när man väl får den tiden. De är något vi ALLA behöver!

/ Caroline

Besök

Efter bvc tog vi en sväng till Nattis och hälsa på. Får ju passa på när man ändå är i götene och så får man trevligt sällskap. Köpte baugetter till oss och vi smaska i oss när jag kom dit. Sen satt vi och prata om allt, härliga minnen som alltid! =D Vi har ju en del ihop om man säger så! haha. Målat naglarna har jag gjort, blev fint faktiskt. Lite nyårsfin sådär, härligt!

Lucas har väl vart på sånt där humör får jag väl säga. Sovit kass på dagen och gnällig men så är de ibland, alla dagar är inte tipp topp! Han kommer inte till ro på vissa ställen, men de är ju en sak man för vänja dom vid. Kan ju inte sluta åka till folk för att han inte kommer till ro med en gång, lite kämpande får man allt ge de.
Gustav och martin kom sen hem från sina jobb, gustav fixa hårförnen till nattis som hon fick av mig, bytte uttag då de andra inte passa i deras uttag. Sen åkte vi hem..

Tog besök nr 2 hos Kela, Björn och Mio. Så himla söt den killen så de finns inte! Längesen man träffa honom också, så de var mycekt skoj. Självklart lika kul att se Kela och Björn också! =D Satt och prata, drack kaffe, lekte med mio, försökte på tyst på Lucas! =P Sen begav vi oss hem vid 8 tiden typ. Börja lag middag, väldigt sent middag får jag väl säga men har ju inte vart hemma. Makaroner och korvstorganoff blev de iaf. Har fått Gustav till att börja äta de, han åt inte de förut så de får man ju ta en en stor komplimang då man tydligen lagat bra mat! =D

Nu ligger Gustav och Lucas och sover. Han somnar på bättre tider nu, eller ja gjort de i två dagar och de är ju skönt. Sover ju ändå till 9 på morgonen, ÄN så länge!! =P (peppar peppar)!
Får se om han sover för natten nu eller om han vaknar och vill ha mer mat, de märker vi!

Nu ska jag njuta av lite ensam tid, de är något man verkligen ska passa på att göra tycker jag när man väl får den tiden. De är något vi ALLA behöver!

/ Caroline

Bvc

Vart på bvc idag vägt och mätt älsklingen!
Han växer så himla fint. Nu väger han 5845 g och 60,5 cm, huvudomfånget kommer jag ej ihåg!
Han följer sin kurva jättefint, skönt att se!

Nästa gång vi ska dit ska vi träffa läkaren, och då är han även två måander!
Jösses, vad tiden går! =D

Dålig uppdate!

De har vart lite mycket de sista plus att vårat tagnet bord har ej fungerat så därför har de inte blivit uppdatering här
Kalset hos Emma var superbra! Trevligt sällskap och god mat, mycket god mat! Lars och Lena är mästare på att laga mat, de kan vi konstatera iaf! =D Emma blev nöjd över presenten så de var ju skönt! Alltid svårt annars, men visste ju att hon önska sig en pyjamas sen köpte jag en skjorta till henne.

Igår var vi bara hemma. Var inne och handla en sväng, lite blöjor och sådär annars var vi hemma. Dock ingen lugn dag som jag hade tänkt, de behövdes städa här hemma, sen handla och sen tvätta. Plocka i ordning och rensa i garderoberna också, de behövdes vill jag lova!! =D Gustav säger alltid att han inte har kläder, tjena! Hur mycket som helst bara att han knökar in sina kläder så han ser aldrig vad han har! =P
Sen tog vi de lugnt på kvällen och Lucas somna ganska tidigt faktiskt och sov helt underbart hela natten! =D

Sen har vi vart på Ikea idag, lämna Lucas hos farmor och sina fastrar sen drog vi iväg till kållered. Hade alla saker där som vi ville ha så de fick bli de. Inhandla nytt soffbord, tv bänk, matstol till lucas med dyna och skiva till. Glas, bestick, ljus, besticklåda, kalsylöppnare. Var väl de typ! Eller ja, helt nöjd är jag för de var de ville ha. Och mer behövdes inte nu!

Köpte ett större bord, seriren lack älskar den serien, snyggt och billigt! Hade de lilla bordet för 199:- men köpte de andra för 299:-. Sen tvbänk o lack också. De ska matcha tycker jag. Inte snyggt att ha av olika, samma med hyllorna vi har, de är också i lack. Så nu är jag så nöjd med vårat storarum så de finns inte! =D Gött de!

För övrigt just nu håller Gustav på att nattar Lucas, han är lite övertrött tror jag. Så hoppas han somnar snart! Gustav ska jobba imorgon, men de är ju bara två dagar så de är ju skönt. Man har blivit lite bortskämd med att han är hemma! =D Sen är han ju ledig igen och nästa vecka jobbar han ju inget nästan heller så de gillar vi =D

Bilder på löshåret kommer också, ska ha ta en bild tänkte jag. Var hos madde och klippte till de idag också så nu är de kanonfint! =D så bilder kommer, även på de nyinköpta!

/ Caroline

Julen

Julen börjar närma sig mot sitt slut och inte klaga jag för de! De har vart så mycket så man är helt död just nu.. Så välkomnar denna veckan mycket starkt. En dag vi bokat och då ska vi till Ikea de är allt eller ja! :)

Julen har vart jättebra. Fått massa fina saker till famljen. Fick massa fina kläder till Lucas, så nu är strl 68 klar till Lucas och mer där till! Fick en babyvakt, presentkort till ikea, pengar, godis, gåstol, handdukar, tomar, vinöppnare, gossedjur.. Ja en del som sagt och vi är mer än nöjda här hemma! :)
Lucas har vart jätte redig hela julen, gnällig ibland men så är de ju. Skönt att de gick bra med honom, ganska mycket ståhej och mycket folk.

De är en dag kvar, sen är vi klara. Emma fyller 20 år imorgon så vi ska dit och fira med hela släkten igen. Blir fullt upp då också, får se hur länge vi orkar och framför allt Lucas. Blir lätt mycket för honom när de blir massa folk och folk vill hålla och så där. Så vi får se helt enkelt..
På dagen imorgon ska vi in till stan och kika lite. Gustav har presentkort och jag ska kika på present till Emma. Sällskap får vi av Nattis och Martin, trevligt!

Spenderat dagen där, blev bjudna på mat. Michelle och Bastin kom också, fick jätte fin overoll till honom! Sen har vi alla 3 tjejer satt i löshår också, gud som jag längat efter långt hår igen!! =D Så jag är supernöjd! Ska klippa till de lite mer bara sen är de kanon! Hade en mycket trevlig dag och kväll där. Alltid mycket skratt där! :)

Nu väntar vi på att Lucas ska sova, sen ska vi också sova. Trötta idag efter allt julfirande! =D

God fortsättning på er så hörs vi imorgon om jag hinner!

/ Caroline

Julhysteri

De är väl de minsta man kan säga just nu... Denna dagen har de vart fullt upp hela tiden!

Vakna i morses vid kvart i 9, tänkte att de var lika bra att gå upp och göra sig i ordning, trött som fasen var jag men man piggnar ju till!Vänta på att Lucas skulle vakna även Gustav.
Sen var de bara att bege sig in till stan och storhandla. Tog ÖB först och köpte julklappar, fotoramar alltså och ett diskställ till mamma från johan. Hennes har gått sönder så hon vile ha ett nytt.
Sen vidare till Willys, var ju ett rent helvete att få parkingen först men tillslut... Sen var de bara att köra räser där inne för att komma ut. Var ju där i ganska bra tid så de var ju skönt men de var ju folk kan man ju säga!

Sen in på kappahl och köpte present till Minna och en till Gustav. Han fick ett par innetofflor, de har han pratat om länge så de fick han. :) Sen åkte jag och Lucas till Evelina och Minna. Hälsa på, mycket kul! :) Hon är ju så söt lilla tjejen! Satt och prata, fick se filmer från Eves förlossning, jösses vi hade kul åt de och hon hade en rolig förlossning hon! =P haha!

Sen gick jag fram till stan, köpte mig en bolero silver glittirg och tights som jag ska ha i jul och nyår tänkte jag. Sen var de dags att bege sig till mormor. Dit kom min moster, morbror och kusiner. Hade mycket trevligt som alltid. Trött som fan var jag och ont i huvudet. Sen begav jag mg till magnus och mamma, mamma körde hem mig sen. Var hemma efter 23 någon gång och sen kom Gustav.

Har slagit in de sista julklapparna nu så allt är klart. Imorgon ska vi iväg tidigare till Emma som äntligen kommit hem. Blev lite oroliga ett tag då planet från palma till berlin var försenat och planet från berlin till landvetter vänta tydligen inte. Men sen fick jag sms av svärmor att Lars och Stina har åkt till gbg och ska hämta upp Emma. Så nu är hon hemma och vi längtat efter att få träffa henne!! =D Sen är de jul med gustavs mormor, morfar och morbror. :) Ska dock hem i bra tid då vi inte orkar vara borta så mycket, sen ska vi spenga bingolotto också! Så de blir en stund, blir tillräckligt på julafton känner vi..

Ska städa imorgon innan vi åker också, de behövs! Slipper man ta de efter julen är över. Skönt att komma hem till ett städat hem! Så de får jag göra imorgon sen så ska de vara lugna gatan, hoppas vi på! =D

Ne, ska njuta av mitt glas vin och min sambo här nu!

/ Caroline

Unnar mig...

Sitter just nu och unnar mig ett glas vin..
Väntar på min älskade sambo som nattar våran Lucas!
Sen ska vi njuta av liten ensam tid!


Morgondagen

Eftersom de blir lite dålig uppdatering så drar jag lite olika inlägg här.. Blir så långt och jobbigt att läsa om man skriver allt i ett! =P

Imorgon blir de tidig uppgång eller ja beror väl på hur man ser de men de blir de iaf. Beror väl på när Lucas vaknar och vill äta också. Efter de gör vi oss i ordnig och åker till stan. Bror ska med också. Ska köpa julklapp till emma, jag ska köpa ramar och julklapp till bror. Sen är jag klar med julklappar iaf. Sen är de födelsedagar kvar, Emma och johan fyller ju år. Emma har jag ingen aning om vad jag ska köpa till, hm? Får suga lite på den..

Sen ska jag träffa Nathalie Lieberth, ska bli så kul! Vi har inte träffats och pratat på jag vet inte när, så de ska bli himla mys! Ta en fika, prata om allt antar jag! :) hehe. Sen är de lugnt på kvällen, hoppas jag!

Försöker intala mig själv att de går inte hålla på hela tiden, men eftersom man är en sån människa är de så svårt. Som nu ex kl är 24 och diskmaskinen är klar. Den måste jag ta innan jag lägger mig, annars får jag ångest att den är kvar tills imorgon! Saker ska vara undanplockat så slipper man ta de imorgon. Är väl bra på ett sätt, men om man kunde släppa dessa "tvångstankar" så underlättar de ju en del om man säger så! Men men, man lär sig väl med tiden..

Ne, får väl ta tag i mina måsten då antar jag! =P

/ Caroline

4:e advent!

Ja, tiden går fort kan man säga! På fredag är de redan jul, vart fasen tar tiden vägen någonstans?!

Denna dagen blev de en lång sovmorgon, lilleman är ju helt underbar på nätterna och morgonen! Fasen, somnar typ 1 vaknar 9 äter sover igen till 12. Idag till 1! =P. Men då kommer vi till de här som jag sagt förut, kvällarna! DE ÄR HEMSKT! De kvittar vad jag än gör, han vägrar somna. Han skriker omvartannat! Provat minform nu, tycker inte de hjälper något alls. Dock kört en vecka bara, men inget direkt resultat!

Man blir ju ganska frusterad när de bara är på kvällarna också. En period liksom sen är de inte mer! Kan inte förstå varför? Visst, alla barn skriker men när man provar allt och inget funkar? Vad gör man?! Allt övergår ju till stress sen också är klart för jag menar detta skrik gör ont i en man vill bara att sitt lilla barn ska bli tyst och inte skrika! Men när de inte går, ja då blir man stressad!
Är lite inne på att prova sempers ersättning, bara för att prova liksom? Alla barn är ju olika. Många gör nan för de sägs vara bättre, men alla barn är ju olika. Så funderar på att köpa ett paket och prova en vecka för att se om de blir värre eller sämre.
Tror ju inte de är magen som spökar heller så sett men de kan ju vara värt ett försök. Man ser ju ganska snabbt om de blir bättre eller inte. Ni där ute, vet ni tips på vad man kan göra, SKRIV GÄRNA!! Uppskattas till tusen!

Promenader funkar ju jättebra, och är ute och går så mycket jag orkar men har så ont i ryggen så jag orkar inte gå ut flera ggr på kvällen. För går man, så somnar han. Man tänker yes nu sover han och nu kan vi gå hem. 10 min efter vi kommit hem vaknar han. Och sen vill jag inte gå ut och gå själv på kvällarna heller, lite löjligt men sån är jag! Tycker inte om att gå ut och gå sent på kvällarna själv, är nog inte ensam om detta antar jag men iaf. Gustav jobbar ju em denna veckan också, nu har jag ju min bror här så han kan ju följa med nu då men sen då?

Ja, de är en utmaning i sig detta! Man prövas verkligen på alla plan! Sen när man känner sig lite arg eller stressad så får jag jätte dåligt samvete sen efteråt när lilleman somnat! Mår så jäkla dåligt så de finns inte! Men som sagt, tips mottages mer än gärna!

/ Caroline

Kalas kalas kalas!

Grattis igen till min sambo som fyller år idag! <3

Grejat hela förmiddagen så jag slipper göra allt i sista minuten. Så de är bara gratängen och såses kvar att göra när jag kommer hem! Nu ska jag Lucas, och brorsan upp och kolla på skinkcupen. Kul att dom ordnar sånt för lagen. Bror fick inte vara med då de bara var för källby spelare?! Konstigt då de är flera som är med som är i götene sil och så! Men men..

Nu drar vi oss! Trevlig lördag på er!

/ Caroline

Självklart...

Jaha, där rök min julgransbelysning också! Blev ett jäkla disco här i storarummet och sen la den av!! Har ju fler på vinden men fasen de blev ju inte bra när jag prova men de får väl vara så. Tänker INTE köpa en ny nu iaf! Så de får se ut dom de gör då! =P

Gustav håller på och matar Lucas, hoppasp på att han somnar efter de. Stackarn är jättetrött! Tror han har ärvt sin envishet av sin mor, men å andra sidan jag är väl inte envis?! =P Dagens lögn kan vi kalla de då!

Inväntar bror så jag kan ge mig upp på vinden och hämta den andra belysningen. Han har mina nycklar och där i är självklart nyckeln till vinden. Lika bra att göra de nu när man ändå är vaken. Ska greja ordning på bordet med inför imorgon så kan man ta en låååång sovmorgon och sen göra sig i ordning, greja lite och sen gå på fotboll. Slipper man allt imorgon!

Lucas har vart helt underbar på nätterna nu även morgonen! Somnar väl vid 1 på natten lite sent men ändå. Sen sover han till 8-9 på morgon utan att äta på natten och sen äter han och sen somnar igen till typ 12. Så man ska verkligen inte klaga på att man inte får sova på nätterna eller länge på morgonen så jag njuter! Lite jobbigt på kvällarna då men fasen de får man ju ta när han sover så bra natten och morgonen! =D

Ne, nu ska de bytas bajsblöja sen ska vi natta våran älskling! <3

Godnatt på er!

Mina älsklingar! Grattis på födelsedagen också älskling!! <3


Dålig uppdatering!

Har vart lite mycket dessa dagar så har inte riktigt hunnit med bloggen! Men nu så, nu har jag tiden och då passar jag på att slänga in ett inlägg här.

Vart på bvc idag, Lucas följer sin kurva jättefint! 5490 g och 59,5 cm lång! =D Växer så de knakar lilleman men så ska de vara! :) Märks just på längden iaf, jösses han är väldigt lång. Undrar vem han kommer brås på? Blir de en 2 metare som min pappa? =D Gustav är ju rätt lång också så de återstår att se!

Sen åkte Dennis med hit, han ville träffa Lucas och äta min goda köttfärssås! =D haha. Sen har vi tagit de lugnt. Johan och Dennis tog ut Lucas på en promenad och Rasmus kom hit. Druckit kaffe och sådär. Sen kom även Marcus hit och hälsa på också, trevligt!

Grejat lite inför morgondagen också. Bakat kladdkaka som vi ska bjuda på till efterrätt. Min älskling fyller år imorgon! <3 Så ska ha kalas här hemma.
Vart uppe på vinden och hämtat ner bordet så de är gjort också. Slipper man göra allt imorgon. Är ju skinkcupen imorgon också så den ska jag upp och kika på. Tänkte att Gustav kunde få lite ensamtid och vila lite. Så går jag och Lucas upp och kikar en sväng. Får väl se om bror min fick vara med eller inte! Sen är de hem och göra de sista inför kalset sen kommer folket! Så imorgon är de fullt upp!

Söndagen ska vi väl ta de lugnt, kanske träffa Kela och dom en sväng om dom kan! =D Sen börjar Gustav tidigare att jobba. Så får njuta av den tiden som är! Sen är de några dagars jobb sen ledighet för Gustav, härligt! Sen kommer Emma hem också, DE GILLAR VI!! =D Ska bli så kul att träffa henne igen! Och sen får Lucas träffa sin efterlängtade faster! =D
Sen är de jul och fullt upp hela tiden, är de väl hela denna veckan egentligen. Måndag ska jag in och fixa de sista julklapparna, träffa Nathalite också. Tisdag är de tvätt som kallar och en sväng till Ingela och lämna julklapp och önska god jul. Sen onsdag ska de städas här hemma. Torsdag ska vi fira jul med Gustavs mormor, morfar. Fredag julafton. Juldagen ska vi till Nattis och Martin dit kommer även Michelle och Bastin! Annandag jul ska vi ev. till ikea om tomten är snäll och ger oss de vi önskar, alltså bidrag så vi kan åka till ikea! =D Sen är de kalas på kvällen för Emma fyller 20 år!! =D Jösses, blir svett av att tänka på detta! =P haha. Sen finns de att göra veckan efter de också!

Så de finns att göra om man säger så! Blir en del flängade men så är de vid jul, lite småjobbigt för Lucas del. En annan klarar de ju, får se hur de går med Lucas! Blir ju alltid jobbigare för honom men de får vi lösa på något sätt! =D

Får sluta, Lucas är ledsen och bökar lite! Hoppas dessa perioder på kvällarna försvinner snart, mest för hans egen del då han är så trött men somnar inte riktigt, stackarn!

/ Caroline

Roliga brev..

Ja för en gångs skull kom de roliga brev i brevlådan, de är ju inte ofta de händer liksom!! =P

De andra var väl mer ett paket då men iaf. Paketet innehöll kläderna jag beställt till oss. Lucas kommer bli så fin på jul och nyår! =D Såg dock lite stor ut men som sagt han växer en del också!! =D En vecka gör mycket! Mitt plagg var ju å andra sidan inte så kul, satt som ett korvskin! =P Haha. Jävla konstig storlek får jag väl säga. Men som sagt, de är jul och de passar ju utmärkt att ge de till mamma som vill ha nya kläder! Sagt och gjort, slog in de och nu är de en julklapp till mamma! =D Jäklar vad duktig man är som kommer på såna lösningar! =D Jag är ju inte den som har lusten att skicka tillbaka heller, så de passa bra!

De andra brevet innehöll mina förlossningspapper. Bad om att få hem dom, kan vara kul att läsa och se hur de egentligen var. För man var ju så trött och hade ont så man hade liksom ingen koll direkt på allt. Hängde inte med på allt dom sa. Och jösses, mindes ju inte helt fel iaf! Fasen vad dom greja med mig asså. Av och på med detta dropp hela tiden! Trodde inte de var så många ggr som de faktiskt var! Helt sjukt, inte undra på att jag tyckte dom höll på mycket med mig!

Ta de på rätt sätt, men faktiskt jag är absolut inte sugen på mer barn! Inte på MÅNGA år kan jag säga. För de var en jobbig graviditet och förlossning var hemsk! Inte alls så jag ville ha de och de är väl självklart svårt att få de liksom men jag åkte på precis allt jag absolut inte ville. Mina vanliga otur då men ändå. Ne, så de kommer ta många år innan jag blir gravid igen. Och får man bebissug ja, då är de bara att läsa dessa papper så försvinner nog den känslan ganska fort!

Som sagt, ta de på rätt sätt! Självklart vart ALLT värt mödan med Lucas, inte de. Men man blir inte sugen när de blev som de blev. Vill gärna ha massa barn, men skulle gärna slippa de dära jobbiga med de. Mer barn, ja tack! De jobbiga, smärtan allt, nej tack!

Resten av denna dagen har vart bra. Min bror hämta vi imorses och han ska sova här. Skönt för honom att tänka på lite annat just nu, han går igenom en tuff period som jag ska hoppas försvinna snart eller lösa sig! Han ska väl vara här tills fredag vad jag vet iaf. Då får han andra tankar, och kan gosa med Lucas och jag klagar inte för då jag pyssla lite här hemma och så! =D

En bra dag helt enkelt...

/ Caroline

Mina!!


Mina älsklingar som sover så gott!
Kärlek! <3

En helt okej dag...

De får man väl lov att säga att de vart! Fått en del gjort också vilket är skönt, "bara" resten kvar, ne då!

Efter Gustav gått iväg till jobbet så satt jag och Lucas och myste en stund sen fick jag ett ryck. Eller ja, tänkt på när jag ska göra de och bestämde att jag skulle göra de nu, pynta granen! Lite tidigt jag vet, men vi är inte hemma något över jul och lite vill man ju njuta av granen så idag åkte den upp. Den skulle upp senast på lördag ändå, då vi har kalas för Gustav. Efter granen tog vi oss en tripp till daffe butiken, handla mat inför lördagen och sen hem igen.
Var dags att ta tag i tvätten så är SÅ kul eller inte men de är ju ett måste!

Dock var de inte så mycket tvätt men de blir massa maskiner ändå då jag tvättar Lucas kläder för sig. Kör ju parfymfritt till honom då barn är känsliga. Kan ju ha vanligt så, men man får ju använda mindre. De blir bara trassligt så jag kör var för sig. Blivit en del spring ner dit. Stackars Lucas upp och ner i vagnen, dock inte klagat direkt mycket men ändå!

Fick badat Lucas också. Skulle gjort de igår men tiden fanns inte och inte orken heller så gjorde de idag. Får han badas på fredag igen så är han ren och fin till kalaset! =D hehe. Sen har vi väl mest tagit de lugt emellan tvätten. Skönt de också, behöver ju inte fara runt jämt, eller? =P

Imorgon skulle jag träffat Nathalie egentligen men de har kört ihop sig lite så vi boka om till måndag. Då ska jag in till stan och fixa de sista julklapparna så då boka vi in de då! =D Ska bli superkul att träffa henne och prata. Var verkligen inte igår vi gjorde de alltså!

Ne, Lucas somna men vakna här igen. De var för bra för att vara sant att han somna innan 12 =P haha. Ne då, men vi hoppas på att miniformen tar verkan snart! Dock har man märkt lite förändring gällande magen. Nu hoppas vi att skrikperioden försvinner också!




Våran gran!

/ Caroline

Trött

De är man ju då alltid, trött! Våran kille har nog kommit in i fel dygnrymt tror jag. Inatt somna han väl runt halv 2 eller senare. Gustav tog honom sen så jag fick sova. Han är underbar man sambo!
Kör i skift kan man väl säga, jag har honom morgonen, dagarna och kvällen tills Gustav kommer hem så tar han honom OM han inte somnat vilket har hänt 1 gång kanske! =P haha. Men de funkar bra faktiskt. Gustav får vara uppe längre, men han sover längre på dagarna vilket inte gör mig något. Han måste ju också få sin sömn.

Igår körde vi igång med dessa droppar, nu väntar jag på att de ska ge någon effekt. Tar ju några dagar kan jag tänka mig men de dagarna får gärna gå fort. Öka maten igår också, kan också vart en sak i allt detta. Han äter upp allt och blir riktigt mätt utan skrik. Förut så skrek efter varje måltid men blev tyst efter ett par minuter men gnällde ändå. Feg som jag är så har jag inte vågat öka riktigt då jag vart rädd för att han ska få ont i magen, låter helt dumt kanske men nu har vi gjort de och de verkar mycket bättre!

Killarna ligger och sover så jag har passat på att göra köttfärs, greja omkring här hemma. De där som man får göra vajre dag, tömma blöjpåsen, rensa kattlåderna, plocka lite varstans och så. Nu njuter jag av lite ensam tid och en kaffe samt bloggen. Ska ta mig en dusch snart också. Skulle vilja bo i duschen just nu då den där jävla mensen är helt hopplös! Knappt man vågar hosta för då känns de som hela värnen rinner ur sen! Sry om ni är känsla så men så är de! 20 januari ska jag in till mvc på efterkontroll och då ska jag fixa preventil medel, vet dock inte vad än? Så vi får se vad de blir. Inte p-piller helst då jag är glömsk.

Resten av dagen består av att greja och tvätta. Känns väl sådär kul att göra de själv men de får gå. Jag är ju som sagt bra envis! Men de blir synd om Lucas om han sover, flytta han hela tiden då han måste följa med ner hela tiden. Stackare, får han sovandes i vagnen sen underlättar ju en del. Sen blir de inte så mycket mer. Ska ge mig ut på en promenad också, måste röra på mig. Ska med Gustav till jobbet och gå i butiken och se om dom har något att erbjuda! Sen en tripp upp till statiol, måste köpa kaffe. Och sen ska jag vila, om lilleman tillåter detta! =D

Trevlig dag på er!

/ Caroline

Mysigt...

Haft en härlig fika med Kela, Sofie och Anneli + barnen! Vart en bra förmiddag, och Lucas har vart nöjd. Sovit mestadels. Skönt de då han somna så sent inatt. Sover nu också.

Om en timme åker jag med mamma in till stan, behöver inhandla miniformdroppar ihopp om att de ska funka. Bvc sa att jag skulle prova de eller sempers magdroppar. Vi kör på miniform först och sen får vi se. Nu ska man komma ihåg de innan varje måltid också men de ska jag väl göra hoppas jag.
Sen ska jag va hos mamma till Gustav slutar jobbet, eller om jag åker hem innan. MEN idag SKA jag vila på dagen, har skit svårt med de som jag sagt innan men ska verkligen försöka hemma hos mamma. Hon tar ju Lucas mer än gärna! Mormors älskling de där!

Funderar på om man ska gå förbi en sväng till mormor också, hon har ju bara träffat Lucas en gång, känns lite dumt då han är en månad redan. Så ska ringa till henne och se om hon vill att vi kommer bort en sväng. Skönt för oss att ta en promenad med så man kan arbeta bort lite kilon. Våran våg funkar ju inte här hemma, batteriet är dött. Men sist så hade jag 3 kg kvar, hoppas jag inte ökat i vikt bara. Men de tror jag väl inte, rör ju en del på mig trots allt, tror jag?! =P haha. Eller så kanske man vill inbilla sig de för att de ska kännas bättre, vad vet jag. 3 kg sist iaf och hoppas de har försvunnit. Sen ska jag fasen i mig trotsa väder och vind och ut och gå varje dag så jag kan gå ner mer för de behövs!!

En anna sak är ju väldigt roligt också, eller inte! Fått min mens redan?!?! Kunde väl för fasen väntat en månad till men icke då. Min kropp tyckte väl att de var dags för den skiten igen. De värsta av allt är att jag blöder nått så in i fasen också. Känsla läsare varnas! I morses när jag gick upp och skulle göra mat till Lucas, står där och känner bara att en jävla flod är på väg, och de var de ju också. Hela benen, plus att mattan blev drabbade, de bara rann! De låter äckligt kanske, men va fasen? Jag blev rätt är klart! Jaja, tänkte inte mer på de så sett. Vart hemma hos kela, fick ta en ob av henne, dom rosa hade i den 1 ½ timme sen fick jag gå och byta då jag kände att den var överfull? Hallå eller, så har de ALDRIG vart förut! Jag har inte haft sån mens förut, en ob har ändå hållt i 4 timmar sen har jag bytt då man ska byta. Men nu går de inte alls. Kan de ha med förlossningen att göra? Blir de så efter man fått barn första mensen? Ingen aning, ska prata med mamma och sen ringa och kolla om de är normalt att de blir så. Fasen, man blir ju rätt att de ska vara något annat liksom! Någon som har svar eller tror varför de är så skriv gärna!


/ Caroline

Människor?

Funderar verkligen på vilka idiotiska människor de finns.. Folk som aldrig kan ta och växa upp! Blir så jäkla trött...
Men de är klart, de är ju inte lätt när de är svårt. Men en sak toppa alt denna helg, min bror blir dumpad på sms. Ärligt? Blir ju dock inte förvånad heller men.. Jaja!

Trött som skam är jag idag, lilleman ville inte sova inatt. De bästa är att Gustav har bytt till em denna veckan, ska bli skönt att ha han hemma på natten. Känns myck lättare och tryggare för min del. Tur de finns jobbarkompisar som ställer upp!

Idag blir de att spendera förmiddagen hos kela. Dit kommer Sofie och Annelie också. Ska bli mycket trevligt!
Komma iväg och få prata lite och inte tänka på att man MÅSTE göra saker här hemma. Dock är de väl ganska lugnt nu men fasen, jag måste ju jämt ha städat och snyggt. Vem har jag ärft detta av tro?!

Igår var mamma här, magnus var iväg och spela. När dom hade åkt åkte vi till Lena och Lars och tog en kopp kaffe. Är lite svårt just på veckorna, gustav jobbar och dom jobbar. Så får passa på på helgerna när alla kan träffas!

Har funderat lite på vad man ska hitta på om dagarna nu. Är ju inget roligt att sitta hemma! Är lite sugen på att dra på öppna förskolan i stan och se om de är något att ha eller någon annanstans. Skönt att komma bort och träffa lite andra människor. Men vill ju gärna inte åka dit själv. Ska kolla upp med Kela om hon är sugen någon dag! =D Hon har ju vart där förut! :) Eve ska jag kolla med också om hon vill åka dit någon gång!

Denna veckan kommer förhoppningsvis att gå fort. Idag ska jag iväg, imorgon ska de tvättas, onsdag ska jag träffa Libben. Torsdag är jag ledig vad jag vet än. Måste få in Sarah i schemat också. Har ju inte träffats än. Bokat in flera dagar nu, men antingen har jag trasslat till de eller så har hon sovit för länge! =D haha. Men någon dag ska vi få in de här nu, kanske torsdag? Ska kolla detta med henne. Om du inte läser här så Sarah! =D

Ne, får väl avrunda här, ska greja lite och sen klä på lilleman som sover just nu med pappa i sängen, gottegrisar! <3

/ Caroline

Härlig dag..

Igår kämpa jag med Lucas igen, längtar massa efter Gustav då kan jag säga! Men tillslut så fick jag honom att somna mycket gott och sov till halv 6. Så när han väl somnar på kvällen ska jag inte klaga för då sover han bra länge, sen är de bara ge mat så sover han igen..

Denna dag starta med ett bvc besök. Han växer som attans!! Nu vägde han 5285 och 58 lång. Dock har de ju inte jättestor viktökning då han vägde 4540 när han kom. Så han följer sin kurva jättefint. De gillar vi!
Att han växt på längden har vi märkt i veckan, då hans pyjamsar blivit för små på längden. Så får använda 62 och de är ju för stort men hellre de än ha för smått. Dock är de bara pyjamsar han inte kan ha i 56 längre. De andra kläderna har han de, 62 är på tok för stort ännu. Men längtar tills han växer i de då jag har massa fint i de =D hehe.

Iaf, efter bvc åkte vi till kusin och martin och hälsa på, alltid lika trevligt! Drack kaffe. Jag nattis och marie satt och prata gamla minnen, gud så vi skratta!! =D Jag och nattis har ju en del minnen ihop, och många av dom är att jag på något sätt lyckas skada nattis! =P haha. Jösses jösses men så kul vi haft de må ni tro!! =D

Åkte hem sen, jouren ringde på Gustav. Vi kom hem, greja lite sen så drog jag iväg till Kela, Björn och Mio. Tillbringat kvällen där, tacos och idol gällde! OCH JAY VANN!! Så jävla underbart. Helt klart rätt vinnare. Sopa mattan totalt med Minnah, inget snack om saken. Hon sjunger inte bra, hon sjunger falskt, de skär sig när hon går upp i toner. Nej, gillar inte henne alls och tycker absolut inte hon skulle vinna då hon har åkt ut ur tävlingen kommer tillbaka då alice hoppa av och sen helt plötsligt så börjar folk rösta på henne?? De förstår inte jag. Hon åkte ut för hon var dålig, och sen röstar dom på henne när hon kom tillbaka. Hon var ju inte bättre än innan liksom.. Men men.. Hon vann inte iaf!!

Nu ska jag väl försöka komma i säng så fort lilleman somnat här. Vill inte rikitgt just nu och vart vaken nästan hela kvällen. Somnat en liten stund och sen vaknat.. Men men, han sover gott sen när han väl somnat iaf! =D

/ Caroline

Fullt upp

Vart full rulle här nu några timmar, vilket är skönt också! Tiden närmar sig läggdags förhoppningsivs!! =P haha.

Vart inne i stan på babyproffsen, Gusta fick presentkort där av sina jobbarkompisar! Tackar vi för.
Köpte nappar, napphållare, badtermometer och en hoppgunga! Hitta en spelmobil til sängar som var svnbilliga men klart att dom inte fått in dom och får inte de innan jul. Jäkla piss men men..
Sen åkte vi till öb, handla kattsand. Köpte även en till dörrmatta och vattenkokare då våran gick sönder, fick mammas och den gick också sönder! Så inför skaffa oss en ny. Lite smidigare än att stå och koka vatten.

Väl hemma var de dags att sätta igång med tvätten bara, TRÅKIGT!! Men de är ett måste. Fan, måste verkligen köpa en till lägenheten, får panik. Just för Lucas kläder då han spyr en del och då får de ju tvättas en del. Så ja tack en tvättmaskin nu!!

Har slängt ihop en kladdkaka som är klar. Gustav ska ta med till jobbet som tack för presentkortet. Nu har jag en liten paus, tar mig en kaffe och njuter av lite ensamtid. Gustav och Lucas sover i sängen. Ska ner till tvätten om en stund igen. Sen ska vi ta oss något att äta, sen ska jag vila en timme så jag orkar kvällen fall han blir skrikig och inte vill sova. Måste måste måste lära mig att vila på dagen, men jag är en sån där person som ser att jag måste göra de här och de där och de där. Jävla tvångstankar och kontroll människa till tusen! Jävla jobbigt får jag säga för jag kan inte släppa allt här hemma och slänga mig på soffan, jag måste ha gjort sakerna innan. Typ städa, plocka i ordning eller förbereda. Totalt hopplös när de kommer till de där sakerna!! Tips på hur man släpper sånt??


Ne, kontroll människan ska greja lite till här hemma!! =P

/ Caroline

Vilken natt..

TRÖTT!! De är nog bara förnamnet tror jag.. Fy fasen, skulle nog kunna gå i koma tror jag så trött är jag idag. Gick och la mig efter halv 3!! Fasen, då brukar man ha sovit ett par timmar men icke i natt. Lucas ville inte alls igår, han börja böka efter Gustav gått till jobbet. Jag gick med honom, prova bärsele, la han i vaggan och kämpa en timme där. Inte gick de heller, totalt klarvaken och skrek mellan varven!

Orken tog slut och mamma fick komma! Tacka gudarna för att mamma finns, hon är bara bäst! <3 Hon kommer hit och får han att sova direkt typ, känner sig ju inte farligt kass eller så! Dock böka han en del men kom till ro tillslut. Mamma låg kvar här tills kl 6 i morses, då hade hon matat honom och sen sov han. Jag fick sova och de var skönt.. Himla jobbigt att han just får en period på kvällen, och så sent också för en annan är ju jättetrött då också! Vi får hoppas att de vänder snart..

Satt här och skrev så ringde tina för förlossningen som jag hade, helt underbar barnmorska. Utan henne hade jag nog inte klarat mig igenom förlossningen helt underbar! Hon fråga ju om man hade lite frågor och berätta hur de hade gått till o så. Min fråga var ju varför jag inte kom upp i 10 cm, kom bara upp till 7 cm som högst. Och de var då att dom hade satt droppet kl 22.40 och redn 01.20 hade de fått stänga av då jag fck för täta värkar och de påverkade Lucas. Och så fick dom hålla på så hela natten, på och av! Och när de stängde av trodde de att kroppen skulle klara av jobbet själv men de gjorde den inte. Sen sa hon även att de hade påverkat Lucas hjärtljud, de kommer jag inte ihåg att de gjorde men de gjorde de tydligen. Sen låg han halvvägs ner i bäckenet också. Men tydligen fixa inte min kropp av de på naturligt sätt och droppet gick inte alls. Lite tråkigt faktiskt. Så då tog de beslutet vid halv 7 att de fick bli kejsnarsnitt!

Känns lite sådär i efterhand, man hade ju ändå sett fram emot att föda normalt, och få uppleva de men sen säger ju folk att de var ju tur du inte gjorde de då han var så stor. Men ändå, de har ju inte med saken att göra. Hade man gått sönder så han man ju gjort de, hade ju blivit en annan upplevelse. Sen kan jag väl känna ibland att var skönt att slippa de också, men jag vet inte har blandade känslor. Men aldrig mer kejsarsnitt, aldrig!! Skulle aldrig klara av de igen, så skulle de bli mer barn så ska jag fasen göra allt jag kan för att få föda normalt. Vill inte gå igenom de igen, HEMSKT!! Men så kan man ju inte säga heller,  för de kan man ju tyvärr inte styra över men ändå. Så mer barn, NJAAA! Inte så sugen på de faktiskt.. Och tror de kommer ta mig ett bra tag att vilja ha de igen också. Hon tyckte lite synd om mig Tina, för hon fråga vad jag tycte om förlossningen och jag tyckte ju den var hemsk. Så berätta jag för henne att jag då sagt under graviditeten att jag vill inte bli igångsatt och inte förlösas med kejsarsnitt och åkte på allt! Så maximal otur kan man väl säga egentligen!

Jaja, fick lite svar iaf. Visste ju de mesta men känns ändå bra att fråga så man verkligen vet. För tillfället sover Lucas och funderar på om jag ska passa på att sova jag också, behöver sömn!

Ne, soffan kallar!

/ Caroline

Bättre dag..

Denna dag känns mycket bättre än gårdagen, tackar vi för! Usch, sånna dagar vill jag inte ha mer nu!

Gjorde inte mycket alls igår, slappa hemma bara. Lucas sov mestadels av dagen, gosa inne med pappa i sängen typ hela dagen/kvällen. Sen får han ju sin lilla period då som sagt på kvällen. Nu är de när Gustav ska till jobbet, jag klarar av en bra stund men sen tar stressen över. På den de inte gör de, är de något fel på! Att höra ens älskling skrika gör automtiskt att man blir stressad för man vill inte att de ska vara ledsna!! Men de är ju bara ta nya tag och försöka igen, dock igår tog min ork slut. Gustav fick komma hem en stund från jobbet. Tur att han har de så nära!

Hade inte kommit hem om de inte var för den dagen igår, mycket annat som gjorde att man inte orka mer! Dock när han kom hem så hade han precis somnat och när han gick så vakna han till men han somna om gott igen. Sov gott till kl 7 i morses utan att vakna, åt och somna igen. De är de som är skönt, han sover ju på nätterna men precis innan han somnar på kvällen är de lite hallå här hemma ibland! Hoppas vi ska komma underfund med vad som passar honom bäst så han slipper bli så ledsen!

Idag kommer de hit en familj och kollar på Misse. Ska bli skönt att de är någon som vill ha honom men jösses vad jag kommer sakna honom!! Så man går lite sådär små ledsen idag, men de är ett val vi måste göra tyvärr. Får vi hoppas att vi kan ha kvar dom andra katterna annars kommer de bli riktigt tufft! Hoppas att dom tycker om våran Misse, och att han får de bra hos dom fall han åker med honom hem.

Nu ska jag försöka få lite liv i min gubbe, dags att gå upp så han får se lite dagsljus! =D

/ Caroline

SKIT!

Denna dag kan inte bli sämre än så här tror jag!
Jag är trött på motgångar nu, nu vill jag ha medgångar!!
Nu får de vara bra, tycker jag har haft tillräckligt med de FÖR länge!!
Man ska ha motgångar, visst!
MEN, inte hela tiden!


Julefina

Beställt kläder till oss så vi blir lite julefina till julen! =D Dessa är hemklickade till oss!










Dessa blir de.. Kommer bli så fina så! =D hehe. Vet inte om Lucas ska den till jul eller nyår!
Får väl se hur de blir! =D

Gott nytt jul



Han är så efterbliven men låten är svinskön tycker jag! =P Blir lite party av den.. Men som sagt, efterbliven är bara förnamnet på denna man! =P

Inget rolig kväll...

Nja, igår var väl inte världens roligaste kväll direkt! Lucas har en period på kvällarna då han skriker, inte alltid men de händer. Och igår vet jag inte vad de var, måste vart magen som spöka. Jag fick gå och vagga honom fram och tillbaka. Prova att sätta mig ner då skrek han direkt, varför? Blev lite frustrerande tillslut för man vet ju inte vad de är. Men han fick mat vid halv elva typ, sen böka han en stund, sen somna han gott och sov till kvart över sju typ! =D Så ska absolut inte klaga.

Nu sover han gott i sin vagga, och jag passar på att sitta här. Gustav ligger och sover, man kan inte göra så mycket! Och han ska jobba natt denna veckan och nästa vecka, hjälp? =P haha. Ne, får kanske kolla om någon vill leka och hitta på något. Dock hemma saker, jävla jul och allt. Pengar drar iväg alltså!

Får väl se vad denna dagen har att erbjuda, vill inte sitta hemma hela dagen! De känns sådär faktiskt. Tänkte gå ut och ta en långpromenad men fasen, här i källby vet dom inte vad ploga är så de kan man nog glömma! Jävla piss kommun eller plogarnisse! Sen när plogaren väl kommer så plogar han ju så kasst så de finns inte. Jävla nöt, han har fan i mig betalt gör ditt jobb som alla andra!!

Jaja, sak samma. Någon som vill komma hälsa på eller så, slå en signal vet ja! De lät ju inte desperat eller så =P haha!

/ Caroline

Långsamt...

Tiden går långsamt idag känns de som.. Är hos mamma än, tagit mig en dusch och gjort mig i ordning. Ska åka lite innan två. Ska hem, hämta Gustav sen till socialen för att skriva på papper. Hem, laga mat och sen kommer min morbror och Anette på besök! =D

Mamma sitter och myser med Lucas, båda har sovit en liten stund. Själv sitter man klarvaken, man ska ju passa på att vila sägs de men va fasen de är inte alltid de går. Får göra de efter min morbror och Anette åkt hem. Lite nervös in för komma skall, natten alltså! Men de ska nog gå bra, eller de gör de bara att man blir lite nervös för att vara själv. Dagarna är de ju inget men nätter känns sådär men de är bara att vänja sig! Gustav jobbar ju natt ganska ofta så.

Hoppas också min mormor mår bra, hon är inte och byter sin pacemaker. Inget stort ingrepp, men man blir ju alltid nervös liksom. Så hoppas hon mår bra och att de gick bra! Hon är ju trots allt 79 år.

Nu har mamma vaknat lite där ute, kanske ska vara social och avlasta henne lite men när jag säger jag tar han, ne då de är lugnt jag kan ha honom! =P hehe. Lite svårt att ta lilleman, mormor vill ju gosa och greja med honom! =D
De är mormors lilla älskling de där och mammas såklart!

Ne, som sagt får sluta.

/ Caroline

Sexparty..

Jösses säger jag bara, så kul jag hade har jag inte haft på MÅNGA månader kan jag säga!

Vi åkte till Sofie så vi var där vid 6 typ. Satt och tjöta i början och sen drog de igång. Vilka saker de finns och till vilket syfe =P haha! Vi skratta så jag hade träningsvärk i magen kan jag säga. En del grejer är ju fasen helt sjuka egentligen men de är ju riktigt kul. Kolla på, höra historier, erfarenheter! =P Sånt kommer ju alltid upp, framför allt då om de är alkohol inblandat! =P. Kvällen rulla på, fick god pastasallad och en sådan go dressing, mango/mandareia, den ska inhandlas!! De börja närma sig utgång och jag hade inte bestämt mig om jag skulle med eller inte. Luta mest åt inte, men sen hängde jag på ändå. Fasen, ut och dansa hur kul som helst! De körde vi på.

Som jag dansa och sjöng! Man har ju inte vart rörlig de sista direkt =P Så de var så kul, kändes i fötterna också! Träffa härliga folk och hade en supertrevlig kväll med goa tjejer! Behövde den kvällen kan jag säga. Samla nya krafter, träffa fol och bara få vara lite. De behöver alla föräldrar! Kan slänga in de samtidigt då att är de någon som tycker något, säg de till mig! De har ju en förmåga att snackas bakom ryggen och de kommer alltid fram! Finns folk som redan slängt kommentarer. Så snälla, säg de bara. Svårare än så är de faktiskt inte!

Jaja, söndagen var man lite trött men jag var uppe vid 10 så Lucas skulle äta, kom ändå hem kl 3. Så inte strunta jag i att gå upp för de. Hade gått jättebra bra med Lucas den kvällen/natten. Han har en period då han blir lite skrikig på kvällarna, inte alltid men oftast men inget den kvällen, skönt! Men han har ju världens bästa pappa också så de är klart att de gick bra! <3

Var iväg på adventsfika hos Gustavs farmor också. Blev inte där så jättelänge, Gustav behövde komma hem och sova då han jobbar natt denna veckan. Väl hemma så bestämde jag mig för att sova hos mamma. Gustav behövde få sova på kvällen och även när han kom hem från jobbet plus att jag kände mig lite osäker på att vara själv. Men i natt är de premiär, haha! Ne då, men fasen känner mig sig osäker eller inte vill så varför inte ta sova hos mamma? Man är ju inte mer än mänsklig liksom! Herrregud.

Sitter hos mamma nu, Lucas sover och mamma ska snart iväg och klippa sig! JAG VILL OCKSÅ FAKTISKT!!
Men de får vi ta senare, hinns inte riktigt med nu så får se ut som jag gör! =P Ne, får avruna här, mamma ska dra sig snart.

/ Caroline

Lördag!

Hur bra var inte Jay igår i Idol?!?!? Han ska ju bara vinna annars är de något som är fel på svenska folket!! Och minnah skulle ju aboslut inte stå i final. Kan inte fatta, först åker ut för hon är kass och svenska folket rörsta ut henne, sen går hon till final?!?! Ne, de förtjänar hon inte anser jag. De skulle vart Olle och Jay i final! Men men.. Bara Jay vinner så är jag nöjd! Fan vi satt här igår och rös så vi höll på att dö när han sjöng!
Får ju hoppas att svenska folket röstar fram så han från sjunga like a prayer igen, då kommer jag lipa här hemma! =P

Jaja, nu ska jag göra ordning Lucas sen ska vi in till sta med Kela och Mio. Trevligt att gå lite på stan, sen så kommer min moster carola och christer och marina hit och hälsar på Lucas! :) Sen ska jag iväg på sexparty, ska bli kul att träffa lite folk!

Kvällen sluta väl sådär igår så jag fick svinont i magen, kände de redan i torsdags men tänkte inte så mycket mer på de. Men sen kom de bara sådär på höger sida och fick svinont!! Tänkte nu får jag åka in och alltihop men de gick över sen. Är väl inte helt okej idag men de är på god väg iaf. Har överansträngt mig lite också, bärt som jag inte får göra! Och de är väl de kroppen sagt ifrån. Är ju fasen 5 veckor kvar, är ju trots allt bara 3 veckor sen jag blev snittit men vad fasen vad gör man? Man lyfter ju ändå utan att tänka. Men får nog börja tänka nogare på de för annars kanske de händer något, de vill vi inte!

Hoppsa ni har en lika trevlig helg som mig. Nu måste jag gå!

/ Caroline

Fredagsmys!

Då är de fredagsmys som gäller här hemma! Nattis och Martin kommer hit och äter mat och ska se idol!
De kallar jag härligt fredagsmys!

Fasen vad dagarna går fort eller, skrämmande! Mamma har vart här idag, haft Lucas typ hela tiden! =P haha. Mormors lilla älskling de där! Fikat och pratat. Kollat på datorn och sådär. Tagit de allmänt lugnt bara. Lucas har ju sovit mestadels av dagen, vaknat och ätit typ.

Blev lite gnällig nu på kvällen, har får en period då han är gnällig men så är de ju! Men han åkte med Gustav i bilen då somnar han gott. Bilen är ett jäkla bra medel alltså, han älskar att åka bil verkligen. Och de är ju bra, jobbigt om dom ska skrika jämt i blen. Så är de riktigt jobbigt en dag är de bara ta en tur i bilen så sover han gott om inte annat så är han lugn då iaf! =D Mammas groda! <3

Får sticka här, kolla till maten och snart kommer dom! Trevlig fredag på er!

/ Caroline

Härlig natt..

Lucas har vart helt underbar i natt. Somna igår efter 23 efter en stunds bökande. Han får en stund på kvällen då han bökar lite men han somnar gott i famnen sen! Sen har jag stensovit hela natten, och vakna av att Gustavs kl ringer vilket Lucas också gör. Han har sovit hela natten utan att vakna och velat äta. Så himla duktig! <3 Och mamma behövde lite sömn också.. :) Sen åt han vid 6, sov igen till 9, åt igen och sen somna han igen och sover fortfarande! Underbara barn! <3

Snart kommer mamma hit och hälsar på. Kanske ska passa på att ta mig en stunds vila, har man chansen så får man ta den! :) haha. Han kommer ju vakna runt 1 igen och vill ha mat. Skönt att man har lite rutiner ändå. Underlättar ju lite när man ska göra saker. Denna dagen blir annars lugn och även kvällen. Känner för att sitta hemma och ta de lugnt, se idol och äta gott! Imorgon är de ju fullt upp. Så då behöver man en lugn dag och kväll idag känner jag!

Ne, ska sätta på kaffe här och greja lite. Hörs sen!

/ Caroline

Dagen..

Dagen har rulltat på ganska så bra här. Fått en del gjort på dagen som jag skrev tidigare!

Vart på bvc också, såg jättebra ut! Lucas växer som han ska. Vägde idag 4985 g och 56,3 cm lång. Stor och underbart härligt våran älskling! Stack in på mvc också när vi ändå var där, visa upp våran lille Lucas och boka tid för efterkontroll också så fick jag de gjort med! Fan vad duktig jag vart idag känner jag men de känns nu i efterhand...

Kan ha gjort lite väl mycket på en och samma gång idag. Ska ju som sagt inte bära alls förutom Lucas då, men hur lätt är de?  Känns lite i magen så får ta de lugnt i några dagar här nu. Onödigt om de ska bli något med mig!!

Imorgon kommer mamma efter jobbet. Hon tar nog Lucas en stund så kan man passa på att vila, de är guld värt! Fullkomligt älskar min mamma, hon ställer upp till tusen hon! <3 Sen så ska vi vara hemma och ta de lugnt hela dagen och kvällen. På lördagen kommer min moster, carola och marina hit och hälsar på Lucas, ska bli kul att träffa dom. Blir ju inte allt för ofta. Sen ska jag på sexparty på kvällen. Blir en stund där och sen hem igen!

Nu vet jag att ni som läser, men jösses ska hon redan bort och lämna Lucas? Ja, faktiskt. Han har en helt underbar pappa att spendera kvällen med. Han går på ersättning och de funkar kanon och de funkar kanon med pappan också. Folk ska alltid ha sina jävla tankar att si och så ska de vara. Jävla tråkigt att jag går emot sånt. Vi bestämmer hur vi vill göra saker i våran familj! Så ni som börjar snacka om detta, håll knipan de kommer fram ska ni se i så fall!  Har ni något att tycka eller säga, varsegoda säg de här eller rakt till mig! Var bara tvungen att spy ut mig de då jag vet hur folk runt omkring funkar här tyvärr! Men varför ska inte mamman kunna få komma bort någon timme eller två och då träffa folk? Varför ska alltid mamma isolera sig och vara hemma med barnet? Vi måste också få komma ut och få lite egen tid oavsett hur gammalt barnet är. Får man lite egentid så får man andas ut en stund, ladda batterina och får nya krafter. För let´s face it, de är ingen dans på rosor att vara mamma och ha en liten bebis! Jag känner och vet att de funkar bäst för min egna del att göra så och då gör vi så!

Nog om de, nu får jag avunda. Kl är mycket och jag behöver lite sömn nu! =D

/ Caroline

Tips...

Vill ni se en sjukt bra film som är verklighetsbaserad
så ska ni se The blind side, Sandra bullock är med bland annat.

En sådan bra film så de finns inte. Om de ändå kunde finnas mer sånna männsikor
i denna värld. Tårar rann och man kände lycka när man såg denna film.
Och något som vi människor gör alldels för sällan
UPPSKATTAR de vi har!!
De är inte alla barn/ungdomar/vuxna/gamla som har de så bra
som många av oss faktiskt har!

Är något vi alla bör tänka på och denna filmen gör så att man tänker
och får sig en tankeställare!


Fått massa gjort..

Denna förmiddagen har verkligen gått fort! Gick upp mellan 9 halv 10, sovmorgon får man iaf! =D hehe. Gav Lucas mat och sen somna han om igen efter lite bökande, måste ju visa att man kan! =P hehe. Då satte jag igång och storstäda här hemma. De behövdes också kan jag säga. Har ju dammat av lite varstans så och dammsugit av men inte riktigt städat sen lilleman kom hem, fick panik på skiten nu! Så jag satte igång och nu är de rent och fint här hemma, äntligen!

Tog mig en dusch och fräsha till mig sjäv, eller ja ser lika sleten ut ändå men luktar godare iaf! =P haha. Ätit lite frukost och tagit mig en kaffe. Vet inte när jag börja dricka kaffe igen? =P haha. Sen var de dags för tvätten, jösses de var en kamp för sig. Först då få med sig all tvätt ner och jag som egentligen inte får bära på 5 veckor till men vad gör man? Sen ska jag ha med Lucs och barnvagnen. De gick men fan vilket bökande. Sen får jag trassla med honom ner varje timme då tvätten är klar i maskinen. Då ha kanske sover, stackare! Tvättmaskin i lägenheten JA TACK!!!

De är fan ett måste nu, så nästa måndag SKA jag ha en tvättmaskin. Tänker inte hålla på så här. Går ju när Gustav är hemma men va fan, inte när jag är själv vilket jag oftast blir när jag bokar tvättid!

Just nu ligger Lucas i babygymmet och kikar. Skönt om han kan ligga där en stund så kan man passa på att skriva här eller gör något här hemma! =D Så duktig min älskling! <3 Senare idag ska vi till bvc. Ska bli kul och se hur mycket han ökat i vikt nu och växt. De går ju väldigt fort! Sen vet jag inte vad vi gör, om vi ska åka ut till landet en sväng eller om vi åker hem. Får se vad vi känner för..

Får avrunda här, lova Gustav att komma ihåg att ringa soc för att boka till så vi kan bekräfta att Lucas faktiskt är Gustavs barn! För jävla löjligt de där! Men de måste ju göras..

/ Caroline


Livet...

Har suttit och tänkt mycket på de nya livet som man lever och hur annorlunda de blivit vilket man inte kunde föreställa sig innan. Att de inte skulle bli som förut förstod man ju  men aldrig hur mycket eller hur stort de egentligen blev.

Jag har velat ha barn väldigt länge, men Gustav ville vänta vilket vi också gjorde. Var väl inte så att jag akut ville ha med en gång men kände att de var något jag kunde tänka mig ganska snart. Men efter ett tag så ändra jag mig var förra året, såg att de kanske inte var en "dans på rosor" som man kanske trodde och börja ändra mig att ne men vi kan allt vänta vi har ingen brådska och jag hade inget jobb och gick på kryckor. Hm, vad hände jo de tog sig!

Vi var ganska chockade här hemma, men vi beslöt oss för att behålla de och ville satsa på detta! Och jösses, helt klart de bästa valet vi båda gjort någonsin! Trots tvivel som man hade, och de är inte så konstigt med tanke på den sitsen vi var i då. Men idag är vi världens lyckligaste föräldrar till en helt underbar Lucas! Att vi skulle vara vi 3 idag kunde man inte tro förra året, absolut inte! Men nu när vi väl är här så känns de så naturligt och så jävla rätt! Är väl å andra sidan inte konstigt då de är ens barn men ni förstår säkert vad jag menar!

Att vara mamma är något helt fantastiskt, man får uppleva sådan kärlek, se ens barn växa, att uppleva andra saker de går inte beskriva i ord. De har gått 3 veckor sen han kom, men de känns som de är längre på något sätt. Att vara mamma är de bästa som finns tror jag även de jobbiga stunderna för de försvinner när man har de bästa stunderna. Men de är också en utmaning, en utmaning för en själv. Att se hur mycket man egentligen kan och klarar av. Att man inte sover som förut, barnet kanske skriker hela tiden en dag eller inte mår bra. Man pressas till de yttersta och de är jobbigt just då men de försvinner så fort! För när man har en underbar stund, gosar eller barnet gör något nytt, eller ler mot en så är de som att den jobbiga stunden aldrig funntis.

Lucas är helt klart de bästa som har hänt mig och även Gustav! Att få dela sådan kärlek är obeskrivligt, att kunna känna sådan kärlek och älska två människor så mycket är SJUKT! Trodde aldrig man kunde uppleva de men jösses de kan man och de gör jag! Dessa två killar är de bästa som finns, och kommer hålla dom hårt i mitt liv! Är så tacksam att de blev jag och Gustav och så tacksam över att vi tillsammans fick Lucas.

Idag är vi en familj, en lycklig familj som kommer ha de underbart men också tufft för de tillhör livet men när de är tufft så tar man sig igenom de och stöttar och ger varandra kärlek. De är något som är så viktigt. Och en sak måste jag bara nämna, när den första veckan var så jobbig, hade jag inte haft Gustav och att han var så stöttande så vet jag inte vad jag hade gjort. Han är bäst min sambo!

Livet har förändrats stort, och till de helt klart bättre! Man kan nog inte begära så mycket mer av livet, att man får leva, må bra och dåligt, uppleva kärlek, ha familj och vänner i livet. Då har man allt tycker jag och de räcker och blir över!


Mina killar! <3

RSS 2.0