Idol!

Precis kollat Idol, rätt personer vidare helt klart! Geir är ju för grym, ålder är verkligen bara en siffra! Han kommer gå långt, de tror jag och hoppas! Lite synd att han och Olle var i samma grupp bara men får ju hoppas att juryn tar honom som ett wildcard eller att tittarna röstar fram honom. Han är ju grym!

Väntar annars på att Gustav ska komma hem från jobbet, äntligen är denna veckan slut. Fy när han jobbar em.
Imorgon blir de mvc på morgonen och se hur mycket man ökat denna gång =P Sedan ska vi fara vidare till skövde till mediamarkt och kika även biltema. Sedan får vi se vart vi far vidare, antagligen hem. Orkar inte så mycket mer, får göra lite varje dag om ens något varje dag. =P

På kvällen blir de Idol och hemma gjord pizza. De var verkligen inte igår vi åt de så de ska bli grymt gott! Endast mys på kvällen. Lördagen blir att heja fram Hällekis till seger mot Källby. Ja, jag har aldrig sagt att jag är en trogen källby hejare =P haha. Inte när de kommer till killarna iaf. Speciellt inte när bror spelar i hällekis! Så hoppas att dom vinner, då blir de antagligen kval för dom. Sen ska vi iaf vidare till Gustavs farmor och äta middag.

Känns lite väl planerat men ibland blir så och de är väl inte helt fel heller egenligen. Söndagen blir de nog inte många knop iaf, en skön slappardag låter mycket bra för min del eller varför inte ligga på BB med en bebis i famnen?!=D Ja, jag vet jävligt högt önsketänkade där!

Men drömma kan man ju alltid göra...

/ Caroline

Bebis rum!

 

 

 

 

Så här blev bebisens rum, mycket nöjd över de också!! =D Sen kommer de ju komma in mer leksaker och sådant efter hand! Men så mysigt de blev! =) Sen en liten bild på vaggan också, står ju i vårat sovrum i ett litet hörn just nu!


Resultat!

 

 

 

 

Så hör blev de. Tycker de blev kanonbra! Ska upp som sagt en spegel vid byrån där, ser lite naket ut just nu men sen då! Sen finns de alltid småfix men de kan man ta allt eftersom när man fått suga på de hela ett tag!! =) Och sedan en ny tvbänk är på prio listan, är så jäkla lågl. Behöver få upp tv:n och sedan en ny soffa. Men de är inget akut och vi nöjer oss med denna så länge. Man kan inte få allt på en och samma gång!

 

/ Caroline


Dagen!

Ja, denna dag har de inte blivit så mycket av. Vi sov ganska länge har ju gått upp tidigt varje dag typ, så de behövdes sova. Men samma visa för mig men denna natt var bättre, SKÖNT!

Tog tag i lite saker idag, är så jobbigt när man bara går hemma för man skjuter på saker hela tiden! Man får de liksom aldrig gjort. Men jag fixa allt med försäkringskassan idag, ska ju ha sjukpenning och allt detta. Vart ju så smart och tappa bort läkarintygen så fick ju ringa runt och fixa nya. Drog på de bra länge också men nu är de iväg iaf. Sedan greja jag med föräldrarpenningen idag på internet också.

Gick ganska lätt ändå, trodde de skulle vara värre. Får ju bara hoppas att man gjort rätt också. Känns ju sådär att börja plocka ut föräldrarpenning redan nu, men hellre de än att trassla in på arbetsförmedligen och söka jobb i ca en månad lite mer kanske, känns inte så motiverande! Så jag tar hellre av mina dagar. Plockar ju dock inte ut fullt nu då jag vill spara så mycket som möjligt. Sen kommer jag att öka på när bebis kommit!

Ska ringa och dubbelkolla med försäkringskassan imorgon så jag verkligen gjort rätt, orkar inte med massa fel och krångel! De är skönt om man slipper att ha med dom att göra faktiskt, dom har ju en förmåga att ställa till de ganska mycket för en.

Sedan resten av dagen så har jag bara legat i sägen och vilat. Vart mycket trött och känner inte för att göra något direkt heller. Gick upp för en stund sen, pyssla lite. Städat av, fått upp fotoväggen, blev mycket nöjd! Är bara korten som ska in i ramarna nu. Sen är de en sak kvar, och de är spegeln som ska upp.

Nu ska jag äta lite mat tänkte, sedan kolla på biggest loster och sedan idol! =D Tur att de går lite på tv så man fördriver tiden, hatar när Gustav jobbar em. Tråkigt att gå hemma själv och när man inte orkar dra ut på saker så blir de ju inte bättre direkt!

/ Caroline

Hejdå Emma!

Ja, idag har vi sagt hejdå till Gustavs syster Emma som flytta till Palma idag som au pair!
De blev väldigt känslosamt där. Jag lipar ju för inget vanligtvis så idag gjorde de ju inte saken bättre!

De blev jobbigt att se att Emma blev så ledsen, även Gustav. Så jag börja ju lipa är klart, och sen självklart för att de är tråkigt på ett sätt att Emma flyttar men samtidigt så kul för henne!

Hon har iaf kommit fram och familjgen verkar vara jätte trevlig och de var fint rum hon fick också. Så de ska bli spännande att se hur allt utvisar sig, och vi tror de kommer bli toppenbra! Får alltid hoppas hon kommer hem vid jul så hon så de sitt syskonbarn. Annars blir de massa skype, och sen kommer vi bomba henne med bilder så hon känner att hon inte missar mycket! =) Får lista ut något bra där!

Nu får jag avrunda här, Gustav kom hem från jobbet nu.

/ Caroline

KLART!

NU ni, nu är de färdigt här hemma!! Och de är så skönt att veta att de är gjort och att de blev så jäkla bra! Gustav tycker de blev hur bra som helst också!! Kul att vi båda blev så nöjda ändå, någon brukar ju alltid tycka lite annorlunda men fasen! Vi har lyckats bra!

Som vi slitit desa dagar vill jag lova, och de känns ju i kroppen! Mamma slwt här igår som en galning för att hinna klart innan hon börja jobbet, hon är bra hon! Och sen hjälpte hon mig med gardinstängen så jag fick upp de med en gång. Ser ju såå naket ut annars! Sen börja jag greja här hemma, hatar att vänta och se allt de stökiga, och jag blev fasen färdig igår också. De är fotoväggen och spegeln som ska upp sen är de klart! =D En ny tvbänk ska vi inhandla oss också, för den vi har nu är så låg och inte alls bra. Så de är de nya fär just nu. Sen vill jag ju ha tusen saker till men de går inte just nu. De får ta sin tid!

Mellan när jag greja och dona här hemma tvätta jag också. Jösses, att jag inte dog och att bebis inte titta ut!! Så nu kan man ju verkligen ställa in sig på att bebis inte kommer komma tidigare utan efter beräknat datum, KUL! NEJ!
Men någon gång kommer ju våran bebis iaf! =D

Natten blev inget vidare alls, knappt sovit för jag har så ont! De blir värre och värre för varje dag. Framför allt i blygbenet där framme, sitter de ett bråsk och lukras upp innan födesel och de KÄNNS VILL JAG LOVA!! De går så ont så de finns inte. Kan inte vända mig i sängen utan att man vill gråta! Ryggen, ja den är av känns de som iaf. Jävla foglossning! Jag säger säkert som alla andra just nu, men aldrig mer en graviditet! De är de värsta jag vart med om, smärtvis. Klart de är mysigt på sitt sätt men de är inte mysigt när de gör ständigt ont, de sparkas i revbenen HELA tiden. Då är de inte lika mysigt längre! =P

Som vi längtar här nu kan jag säga, att de ska ta sån satans tid tycker man. Tiden går såå långsamt nu, så de finns inte! Jag vill ha min bebis nuuu och snosa på!! Gustav längtar bra mycket han också, han tror de kommer komma tidigare, inte jag! Tror dock de är längtan som pratar där! =)


/ Caroline

AJ!

Ja, de är väl de minsta man kan säga idag! Igår körde vi igång med projeket här hemma. Börja att göra grovjobbet, alltså slipa. De som är så himla kul! =P NOT!

Måste ju börja med att säga att tur att Lars sa att vi skulle tejpa igen dörrar annars hade vi haft slipdamm överallt och på varneda sak. Så tack för de tipset! =P hehe.

Vi körde igång här hemma, och de flöt på ganska bra. Tur att vi hade två slipmaskiner. Körde på i ganska bra fart men sen går väl självklart en av maskinera sönder och den ena var redan kass innan. Tur var hade vi hunnit över hälften så de blev inte så farligt ändå. Tid tog de iaf, men gick hyfsat snabbt mot vad jag trodde. De roliga blev ju att städa allt sen, dra åt skogen vad slipdamm de var!! =P Fick byta dammsugarpåse så mycket var de=P haha.
Sen var de ju damm på allt i köket då vi inte har någon dörr in dit, KUL! Men de gick rätt bra ändå. Tog lite tid bara.

Sen idag så kom mamma runt elva tiden, så börja vi göra fondväggen. De tar ju alltid mer tid då de är mönsterpassning och så men vi hann klart med den idag. Tråkiga var att Gustav fick slänga sig iväg till Skövde och köpa en till rulle för de fattades, inte ens en halv tapetvåd handla de om. Blev så mycket spill på varje rulle. Måste skärt fel eller så blir de så. Sak samma, de blev gjort! =P

Så snyggt de blev, så jäkla nöjd! bara den tapeten gjorde så mycket. Så jag ser ju verkligen fram emot slutresultatet vilket jag får imorgon då mamma kommer ännu tidigare och kör igång. Jag har redan skärt ut alla rullar, så de är bara sätta upp! =D Blir inte lika mycket jobb imorgon och då blir vi klara tills hon börjar jobba hoppas jag!

Ni ska få se kort, men orkar inte lägga in de just nu! =P De kommer imorgon då ni kan få se helheten! =D

Nu ska jag göra mig iordning för säng, sen kommer Gustav och då ska de sovas om man ska orka imorgon! Smart som jag är har jag ju bokat in tvättid kl 5 så jag får ingen vila imorgon inte! Sen kommer jag ju vilja greja i ordning på allt också, hatar att vänta! =P

/ Caroline

Renovering pågår!

Glömt av att skriva de sista, men har haft lite fullt upp just nu!

Fredags var vi iaf iväg och köpte tapeter, fick lite beslutångest måste jag säga! =P Fanns ju såå många fina så man visste inte riktigt vad man skulle ta, men vi hitta tillslut och blev nöjda båda två! :) Är ju lite de där att båda ska tycka om den också, om man har lite olika smak vilket vi har ibland =P Och tur är väl de!

När vi ändå var där ute på stalsiken och flängde så tog vi mediamarkt, biltema och öb också. Dock inget inhandlat från dessa ställen men alltid kul att kolla och fantisera speciellt på mediamarkt! =P haha.

Kom hem och sedan la vi oss i 3 timmar typ, så trötta vi var!! haha. Sen åkte vi in och storhandla och hade sedan mys här hemma.. Härlig fredag kallar jag de! Man uppskattar de här hemmakvällarna på annat sätt nu tycker jag. Förut var man alltid tvungen att hitta på saker, men nu njuter man av att sitta hemma en fredagskväll med gott framför tv:n och massa ljus, härligt!

Lördagen var vi ute i vättlösa och hade hejdå-middag för Emma som flyttar till Palma på onsdag! Blir ett mycket roligt äventyr för henne, hoppas hon kommer stortrivas där nere i värmen och med familjen hon ska bo hos! Tycker de är starkt att åka iväg på sånt där, jag hade ALDRIG vågat göra något sådant, är alldeles för hemmakär! =P Mycket starkt tycker jag! Lite tråkigt att hon inte är hemma tills bebis kommer, men vi kommer skicka MASSA  kort och skypa med henne så mycket de går så hon inte missar allt för mycket! =D

/ Caroline

Irriterad!

Är jäkligt irriterad just nu!

Ni som läst min förra blogg vet ju hur min granne funkade, vilket inte alls var speciellt kul. Vet inte om jag skrev och berätta om när jag klaga på honom!

De var helt enkelt så att jag fick fan nog av hans jävla festande så jag klaga till Götenebostäder!! Nu fick de vara bra kände jag. Ibland åkte vi hemifrån för att vi orka inte med hur han höll på där uppe. Aboslut kan man ha fest men de får ju för fasen va på en ljudnivå som inte stör grannen så att dom får åka hemifrån eller inte kan höra sin tv!

När jag väl hade skickat och klagat på honom så söndagen samma helg där hade han fest igen, på en jävla söndag!! Då var kela, björn och mio här. Vi skulle spela bingo och så. Mio skulle sova i våran säng vilket var helt omöjligt för att han förde sånt jävla väsen. Dom sitter och spelar gittarr och stampar takten som fasen i golvet. Jag fick nog, skrek till som helvete på balkongen att håll käft där uppe nu för fan!!!

Jag blev riktigt förbannad här hemma, gick på toa och sen när jag kommer ut så var han här nere och fråga om de var jag som skrek. Ja, de var de sa jag och nu får de fan vara nog! Och sa precis vad jag tycktet ill honom.
Efter de så vart de lugnt ett tag, dock dunkar de och donas där uppefrån men kan ju inte klaga på allt kände jag!

Nu har de satt igång igen, och jag kan inte förstå när man fått varing av götenebostäder plus att jag sagt till honom personligen att nu får de vara bra, då borde man väl fatta och visa respekt? ICKE DÅ! Satans alkolist jävel! Ursäkta mitt språk men de gör mig vansinne! Nu har de pågått i två dagar här, då de festas och levs jäkel där uppe. Kl är nu 23 lite mer ändå och han håller fortfarande på. Jag sitter vid datan i sovrummet och hör alltså hur dom pratar eller rättare sagt gapar där uppe! Och dom dämpar sig nog inte än på ett tag. De var likadant igår. Men då fick jag nog, och skicka igen till götenebostäder och klaga! Och varje gång de håller på så här så tänker jag klaga, känner mig dock som en jävla surkärring men va fasen!

Och grejen är att detta har jag hållt på sen förra våren minst men har inte klagat förens nu i somras liksom! Så jag menar, jag har stått ut med väldigt mycket här hemma kan jag säga! Nu har de nått sin gräns för min del och tänker vara den där sura grannen som bara klagar!!

Mycket beror också på att vi ska ha barn snart, och jag vill inte att mitt barn ska störas var och varannan dag i sin sömn eller överhuvudtaget för att han ska hålla på där uppe. De tror jag ingen vill som har barn faktiskt.

Att man ändå inte hade pengar så man kunde köpa sig ett hus och inte behöva bry sig om sånt här!

/ Caroline

ÄNTLIGEN!

De kan man verkligen säga! Nu har vi äntligen tagit beslutet om att köpa tapeter till storarummet!
De ska bli så jäkla skönt att få ordning på de nu innan bebis kommer. Vi har pratat om detta HUR länge som helst men har aldrig riktigt kommit till skott. Sen har de vart andra saker just nu, och sen har inte alltid ekonomin funntis. Man är ju inte gjord av pengar så att säga!

Jag fick ingen dunderlön den här månaden då jag inte jobba så mycket men vi har bestämt oss för att prioritera detta framför allt annat. Och sen har vi även kommit på att de behövs ju faktiskt inte alltid göras saker heller. Vi blir lätt rastlösa av oss och vill gärna göra saker men har kommit underfund med de sista att fasen, de är jäkligt skönt att sitta hemma en lördagkväll och bara mysa!

Så imorgon åker vi till Rusta och köper tapeter, behöver ju inte åka till de dyraste ställena plus att de har väldigt snygga tapeter på rusta också. Hittat några vi vill ha, men ska kolla lite mer där borta då inte allt finns på internet. Vet ju dock vad vi ska ha fär färger och så. Blir svart fondvägg men mönster på, och sen vitt runt om. Älskar svart och vitt, funkar till precis allt och man blir inte begränsad vad de gäller färger heller, utan man kan byta ut och köra på vad man vill, årstid you name it! De tycker jag är kanon!

Var inne på att ha lite lila i tapeten men då blir man ju såå begränsad, får man ju hålla sig till lila liksom hela tiden sen. Är ju inte snyggt och pryda med gardiner med rött i liksom. Så jag kör på säkert kort men något som kommer bli kanon snyggt!

Så nu framöver vet ju vi vad vi ska göra eller ja mamma kommer ju få hjälpa oss en del =P hehe. Jag lan ju inte fara runt som en galning här hemma, upp och ner på stolen. Så jag får göra de där tråkiga, städa, plocka och sånt som hör till. Kör igång på söndag förmiddag med förarbetet och sedan om min mamma orkar och vill så drar vi igång på måndag förmiddag.

Så nu jäklar händer de lite saker här hemma, känns underbart! =D

/ Caroline

Oj!

Se där, nu försvann bloggen helt ur minnet igen! Dock gjort lite annat i helgen, vart ganska mycket så har vart så trött i veckan! Inte haft några krafter till att göra något. Tur var att Gustav jobba natt denna vecka så jag fick hjälp med tvätten iaf. Var ju inte speciellt mycket men jobbigt att springa upp noch ner.

Annars är läget okje, bebis sparkar och donar för fullt där inne, knör så de heter duga! Revbena kommer vara söndersparkade känns de som just nu. Försöker övertala bebisen varje dag till att komma ut innan faster drar till mallorca men den vill inte alls!

Satt och fundera lite förut, om de är något man glömt innan bebis ska komma? Men kan inte komma på något. Går in i bebis rum och kikar men inte komma något vilket är skönt. Allt är klart, för som sagt man vet aldrig. Man kan ju inte gå som vissa och tro att de inte kommer tidigt, eller att man hinner. En del kanske de funkar för dock inte för min del. Allt står klart, allt är tvättat och allt finnes. Ska dock be brors tjej att köpa med lite grejor från ullared, kan ju inte ha för mycket så att säga. Ska köpa en go filt till vagnen så de blir mjukare att ligga i och så där. Lite mer snuttefiltar och så.

Men tillbaka till att ha allt klart. Hade inte jag haft de nu hade jag fått panik!! Tröttheten tar över mer och mer för varje dag. Just nu ser dagarna ut så att jag går upp, kökar frukost kollar tv. Försöker ta mig in i duschen, men slutar alltid med att man är för trött och går och lägger sig i 2 h till! Helt skandal tycker jag, man gör ju inget vettigt men fasen jag orkar inte!! Kroppen känns som en mask, tankarna finns men inte orken!
Så stå och pyssla med allt nu, tvätta upp allt, skruva ihop sänghar, göra ordning på allt de som ska finnas liksom, nej tack! Så just nu tackar jag mig själv för att jag hade "bråttom" med att få ordning på saker som en del kan ha tyckt men de har jag för nu istället!  =D

Jag får ta och skriva mer sen, Gustavs syster stina är här så kanske ska gå ut och vara social mot dom! Dock sitter dom och spelar xbox 360 som gustav bytt till sig igår =P

/ Caroline

Tråååk

Har förtillfället väldigt väldigt tråkigt! Man går här hemma och vet inte riktigt vad man ska göra.
Sugen på något smarrigt men vet inte riktigt vad. Sån där allmän jobbig kväll då man varken vet bu eller bäh!

Filmen har jag inte orkat slänga på, känner tröttheten och lägger jag mig ner så somnar jag! Vaknar supertidigt och de känner jag inte för!

Gjort något iaf och de är att ta fram kläder tills imorgon, blir ju inget speciellt då inget passar. har faktiskt inte köpgt några mamma kläder då jag kunnat ha mina fram till nu. Har ju så jag klarar mig fram tills bebis kommer (TROR JAG). men de fick bli leggings och en tunika/tröja. Myciket mer går inte på magen mer!

När man ändå är inne och flänger på ämnet kläder, så tråkigt när man går på stan, vill så gärna gå in på typ gina köpa mig något riktigt snyggt och ha på mig men de är ju ingen ide alls, vet ju inte nått hur stor man blir nu, plus att man vet inte hur sakta eller snabbt man rasar i vikt. Känns rätt onödigt att köpa kläder i den storlek man har nu, och så kan man inte ha de efter ett tag. Lite bortkastade pengar.

Dock har jag några favorit plagg uttittade till mig som jag ska köpa sedan då ekonomi finnes då bebis går i första hand och sen när man tappat en del så man kan känna sig litre "snjygg" igen! =D Kan ju inte påstå att jag känner mig n ågit vidare snygg, söt eller grasiös just denna tid =P

Blev just väldigt förvånad, och då menar jag förvånad!! Vi har våran data i sovrummet just nu då bebis tagit de andra rummet, så gustav ligger just nu i soffan och kollar tv. Jag blev lite inne i mitt bloggande här. Tänkte ta och avrunda och hör då vad han kollar på på tv, han kollar på ishockeyt! Ni som känner min man vet hur ointresserad han är av alla slags sporter utom allt som har med  motor att göra. Och de blev en sån där, men vad jöses händer?? Ser han på hockey? Gustav, se sport? Ne, då är de något som inte stämmer! =P

Så jag får ta och slutaq här och kolla vad som pågår därute! =P

/ Caroline

What!

Dessa rubriker driver mig till vansinne ibland! Vet ju adelgi vad man ska skriva, eller hitta någon som passar!! Sak samma..

Igår hade vi besök av Kela, Björn och Mio, mycket trevligt! =D Mio växer för varje gång man ser honom, helt sjukt vad tiden går1 godingen är redan 1 år imorgon. DE ÄR SJUKT!! Inte längesedan man satt hemma hos Kela och Björn med en liuten bebis att kolla på. Men icke längre, nu är de en stor kille som springer runt och är helt underbart go! =D Så han ska vi fire rejält imorgon, med sång och paket!

Sedan på kvällen bär de av till mamma för kalas då mamma blir hela 43 år!! =D Ska käka mat, spela wii och ha de allmänt trevligt. =D Fixat skjuts också så Gustav kan ta sig ett glas vin! =D Köpt fina paket till mamma. Och hon kommer nog bli mest överraskad att min bror faktsikt köpt en present till henne, HELT SJÄLV!! =P De ni, de har nog aldrig hänt tror jag. haha

Annars denna dag gick vi upp tidigt, skulle till dokton och de gick ju smärtfritt. Han sjuksrev mig en vecka längre och sen får jag gå på mina mammadagar, känns sådär men helltre de än att trassla sig in på arbetsförmedlingen! Sen åkte vi till vättlösa och tog en kopp kaffe och sen iväg med Emma till skövde för att köpa datorn till henne. Hon fluyttar ju till Mallroca den 29:e så då fick hon inhandla sig en dator så vi kan prata med henne! =)

Handla med mat hem sen och hårfärg som jag precis sköljt ur, blev kanon! Mpåste ju fräsha upp sig lite inför kalasdagen imorgon. Tog sedan en liten vilostund, sjukt trött. Men nu känner jag pigg ganska pigg. Men de försvinner nog snart =P Tänkte slänga på en gammal god film, Vad kvinnor violl ha med mel gibson, sjukt bra!! =D

Får väöl ta och avrunda här och bli lite social mot min sambon. Trrevlig fredagskväll på er!

/ Caroline

Sömn!

Hann inte med att skriva igår, hade lite annat för mig och sen hade jag väl egentligen ingen lust! Så blir de ibland.

Gick upp vid halv elva som jag brukar, dock vart vaken sen typ 8. Inte många timmars sömn här inte! Hade en grym plan på att om jag kämpar för att vara uppe länge. så jag nästan däckar på vägen till sängen, nybäddad säng och hela kittet så somnar jag nog som en stock. Njae, de blev inte riktigt så. Istället vakna krabaten i magen till, levde rövare. Låg mest och vänta på att de skulle bli lugnt dock somna jag tillslut för jag var så trött! Men sen sover man kanske någon timme eller två, sen är de toadags och sen är de svärt att somna. Vaknar när man vänder sig för ryggen gör så ont! De är ett rent helvete att sova just nu.

Nog om de, ska väl ta mig en dusch snart så man blir lite fräshare iaf. Något piggare blir jag nog inte. Sen är de bara vänta in Gustav från jobbet. Ska åka till götene och handla ltie saker till tacos. Blev så grymt sugen på de idag! Vakna med sug på tacos och då får de bli de idag. Ska se om jag ska hjälpa bror att hitta en present till mamma också. Men han kanske klarar de själv! =P

Sen blir de slappar dag rent av. Gustav är jourledig imorn, han hade ju dock hoppats på att få sova ut, men de blir tidig uppgång då vi ska till läkaren på mvc. Sen måste jag sätta mig och ringa runt då jag inte hittar mina läkarintyg. Inte en aning vart dom är någonstans, SMART!!


Imorgon blir de nog bara fredagsmys här hemma. Har fulllt upp på lördagen. Då godingen Mio fyller 1 år! <3 Jösses vad tiden går fort, helt sjukt!! Så vi ska dit på dagen, och sen på kvällen ska vi till mamma som också fyller år. Blir mat, vin/öl och spel. Dock alkoholfri cider till mig, GOTT! =P Sen söndagen blir de att kolla på bror när han spelar. Bara 3 matcher kvar, och viktiga sådanna också. Så måste ju vara där och heja så han gör lika bra match som i söndags!! =D Så detta är min helg som den ser ut nu, sen får man se vad som händer emellan. Alltid något dom dyker upp! =P

/ Caroline

Trött!

Nu är de kvällen och jag är supertrött!! Jäklar vad jag har hållt igång idag, men de är härligt att ha att göra. Dock ska jag ju inte göra för mycket men de är svårt!

Gick bra att hämta Rasmus sova, Gustav var väldigt nervös över att köra den stora kärran men de gick kanon ändå! :) En sten var nära på att få sig en smäll men annars smärtfritt! =P

Imorgon ska jag försöka ta de lugnt. Känns i hela min kropp att jag gjort för mycket idag. Ryggen värker så de heter duga, ett jäkla tryck neråt. Hoppas på SÖMN i natt, de var ett tag sen nu! Har man turen så kan man få någon natt emellan åt där man kan få sova ganska bra! Den natten är underbar vill jag lova.

Får väl sluta här, har ju datan i sovrummet just nu och min lilla man vill sova! =P Antar att jag ska vara snäll och låta honom göra detta! =D

/ Caroline

Igen!?

What´s going on?! Andra gången jag skriver idag, de är ju helt sjukt! =P Haha.
Ne, men känner att de blir roligare att börja om på en ny blogg, den andra sög!

Snart är jag färdig med tvätten vilket är helt underbart. Börjar ta på krafterna att springa upp och ner, men de är en vända kvar sen done!

Satt och fundera lite också, kanske ska bli lite bättre på att lägga upp bilder också! Livar ju upp en del om man säger så.  Just när jag satt och tänkte på detta kom jag på att jag har inte tagit några kort alls under min graviditet. Vecka till vecka som många gör, dock spelar de väl ingen större roll men kanske vore kul att ha. Nu spelar de ju inte så stor roll, inte många veckor kvar. Nu är man ju bara flosig känns de som iaf!

Hade vart kul att jämnföra och se hur stor man egentligen blivit, för jag har ju SÅÅ stor mage enligt alla!! Dock när jag kollar mig själv i spegeln tycker jag inte jag är så jävla överdrivet stor, jämnfört med andra. Klart magen är stor, men fasen på en del vill ju få de till att man är stor som ett hus. De bästa är ju dock att jag har ju bara magen, har ju inte lagt på mig på andra ställen. De är skönt. Har gått upp 9 kg endast, vilket jag tycker är en baggis just nu, klart de är en bite kvar så de kanske rusar iväg men känns bra att inte ökat för mycket. Dock var jag ju inte smärt innan, så har ju en bite att gå över fast jag inte lagt på mig så mycket under graviditeten.

Ne, nu får jag sluta. Känns som man blir en sån där som bara pratar graviditet/barn dygnet runt. Nej, tack!

Ska dra mig här nu, Gustav kommer snart.

/ Caroline

Tvätt, tvätt!!

Ja, hela min dag än så länge består av tvättande! Dock inte bara våran tvätt utan min brors tvätt. Hur snäll kan man vara egentligen?! har väl fått mig ett par pikar att jag skämmer bort honom, kanske jag gör men inte jag som börjat! =P

Fasen 5 maskiner var bara hans tvätt, ska ner och köra den sista. Sen kan jag börja med min egna tvätt =P Tur att jag bara hade två maskiner själv denna gång. Har börjat boka tätarte så slipper man så mycket tvätt varje gång. Sen får vi hoppas att min gubbe tar tag i våran egna tvättmaskin här uppe och lagar den. Måste ha en när bebis kommer, eller ja måste och måste men de skulle ju underlätta till tusen!! Att behöva tajma varje gång med gustavs jobbschema och så de funkar inte i längden. Och springa upp och ner med bebis och tvätt blir bara för tungt. Så får posha honom lite! =)

Skönt är ju iaf att allt till bebis är tvättat, alla storlekar, sängkläder you name it allt är klart! Och de är ju jävla skönt kan jag säga. Slet två ggr med att få ordning på all bebistvätt! =P Tur är också att svärmor tvätta de vi fick av henne, tusen tack!

Ska ut på äventyr idag med =P Ne då, ska hjälkpa rasmus och hämta hans soffa i skövde! Var jättelång leverans tid på den men verka som han fick den tidigare. Ska hjälpa han räkna ut hur många rullar tapeter han behöver också! =P hehe. Sen lämna all tvätt till bror också, vikt och klart. För jävla snäll jag är! Kan ju alltid hoppas man får något som tack för hjälpen men de är klart han är kille så man ska väl inte ha för mycket förhoppningar! =P

Nu måste jag dra mig!

/ Caroline

Provar en gång till då!

Vi provar väl med att starta en ny blogg då, får vi se om de blir mer skrivet här eller inte!
Kände bara för att skriva lite, och sen är man så sjukt rastlös nu när man bara går hemma och väntar på lill*n!

Orkar dock inte skriva om allt som hänt de senasre för de känns som de är precis allt och inget och då blir de så jäkla mycket att skriva.

Just nu håller den lill* sig lugn, dock går de i vågor hela tiden. Ena dagen kanske man inte känner något direkt alls, och nästa dag kan man känna för minsta lilla så de är väldigt varierande. De som är mest jobbigt är ryggen/foglossningen. Den blir ju bara värre för varje dag som går, man blir större och tyngre vilket gör att de blir ännu mer jobbigt. Nätterna ska vi inte prata om! Vaknar av att jag ska vända mig, vilket jag gör en del därför jag ligger inte skönt eller så får jag kramp eller så är de bara allmänt jobbigt! 

Men snart är de över hoppas jag, kan gärna kika ut redan nu! Så hör man alla säga ja, men nu är de inte långt kvar! JOOO!! De är 6 långa veckor till beräknat sen går man över 2 veckor, då är de helt plöstligt 8 veckor kvar! Nej, tack!

En sak är skönt och de är att allt är klart inför bebis ankomst vilket är helt underbart! Jag har ju dock haft allt klart en längre tid, dock inte hämtat hem allt bara. Men nu står allt hemma i bebisrumemt och väntar. Kommit billigt undan också får jag säga, och de ska man ju inte klaga på. Ursäkta mig, men alla dom köper vagnar för flera tusen är dumma enligt mig. När de finns vagnar för under 1000 kr som är PRECIS lika bra som de dyra, om fan inte bättre en del ggr. Vi köpte våran av kela och björn, en äldre modell och de är snyggast enligt mig också för 500 kr. LÖJLIGT BILLIGT!!!! Och den är i kanonfint skick, smidig och helt enkelt perfekt! Har kläder framför över också, känns bra de med. Så man liksom inte bara har i en storlek och så står man där sen. 56, 62 är klart. En del på 68 har jag också. Så när folk hälsar på är de bara att köra på större storlekar, slipper man tänka på de! =D

Bebisrummet är jag jättenöjd med, inrett i barbapappa! Dock inga direkta leksaker eller så just nu, men de kommer med tiden. Föder ju i en ganska bra tid, så de önskas ju sig en del i julklapp så klart! =D
Dock sover ju inte bebis där inne, utan sover inne hos oss i sin lilla vagga. Ville köra på vagga första tiden, då dom är mindre, blir inte lika stort för bebis i början. Då de inte alltid kan ligga i för stort, är ju vana att ligga i mammas trånga mage!

De blev bra långt detta ändå! =P haha. Ne, ska väl snart börja laga mat, Gustav kommer ju hem snart. Sen får vi se vad vi gör idag.

/ Caroline


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0