Skönt väder..

Vädret är ju helt underbart ute, kallt men solen skiner och de är ju perfekt väder! Så de får allt bli en promenad sen. Bra för mig och bra för Lucas att få lite frisk luft också. Är något jag verkligen ska försöka med varje dag, ta en promenad om de inte är fullständig snästorm eller regn då vill säga. Men de är skönt att komma ut lite, få lite luft och andas lite annan luft. Man blir ju så mycket piggare också och känner att man gjort något.

När jag ändå är inne och skriver om promenader så längtar jag verkligen tills man kan börja träna. Har laddat hem zumba på datorn som jag ska köra sen när jag får. 6-8 veckor ska man ju vänta med när man gjort kejsarsnitt och de kan gärna gå lite fortare nu! =D hehe. Just magen, att få den i lite mer fast form så att säga =P haha. Men mycket nöjd och kan inte riktigt förstå hur de är möjligt men har 3 kg kvar av mina graviditets kilon och de är UNDERBART! Gick ändå upp 17 kg till slut och att de bara är 3 kvar är för jävla gött! Men då har jag ju faktiskt rört på mig också och inte bara suttit hemma. Vart ute på stan, handlat, vart ute och gått och så. Sen har jag inte moffat på samma sätt som man gjorde när man var gravid. Hade dock ingen "dille" på något speciellt men man åt ju mer såklart och var sugen på mer saker. De försöker jag låta bli, självklart blir de lite gott emellan åt.

Dock ska jag ju ner mer än mina 3 graviditets kilo, vägde ju lite mer än jag skulle innan, så har ju den biten kvar. Men just att dom har försvunnit så snabbt är skönt! Tror jag hade VÄLDIGT mycket vätska, de såg man på fötter, ben och fingrar med en gång att de liksom försvann efteråt och inte klagar jag för de! =P

Men som sagt längtar till träning så man kan komma i form. Tänker inte börja med bantingsmetoder och sånt grejs. Verkligen inte soppor för de smakar skit! Prova de en gång, fy fan aldrig mer! Så ska föröska på naturliga vägen först, sen funkar inte de kanske man får ta till någon annan hjälp. Men tror att de kommer funka rätt så bra om jag ger mig fan på de bara. Sen var jag ju inte så jäkla tränad innan jag blev gravid då jag hoppa på kryckor i ett halvår innan. Kondisen ska vi ju inte prata om!! =P haha. När de var som värst ute nu, ut med barnvagnen och körde. De var ett pass för sig kan jag säga! =P haha. Men de gillar vi!

Lucas! <3


Minnet var de ja!

Minnet är icke på topp kan jag säga. Jag har ingen koll på saker och ting alls! Dement i förtid?!
Ne då, men jösses man glömmer av saker både hit och dit. Dubbelbokar sig på saker, och vet inte vad man ska göra när! Får nog inför skaffa mig en almenacka och skriva upp saker i.

Idag vart de första dagen jag var själv hemma med Lucas, har gått hur bra som helst. Ska inte sticka under stolen med att man vart nervös för de. Man är ju van vid att ha Gustav hemma och så men de har gått jättebra. Lucas var lite bökig innan sängdags igår men Gustav fick han till att sova så gott! =D

Sen har denna dagen sprunigt iväg. Gick upp vid halv 10, 10. Så man ska ju inte klaga. Dock sover man väl inte sådär jättebra vill jag inte påstå men de är ju ingen uppstigning vid halv 7 och de är skönt, peppar peppar! Kela och Mio kom hit på förmiddagen och fika och prata. Skönt att ha lite att göra så man inte bara är själv här hemma. Gustav kom hem vi 3, tog oss lite att äta sen åkte vi till mamma och johan och lämna databord.

Var hemma vid 8 tiden på kvällen så som sagt dagen har gått fort. Imorgon har jag inget inlpanerat än så länge. Kan ju alltid dyka upp något under dagen. Ska dock kolla med Kela om jag kan komma bort och föra över kort som vi tog med deras kamera på Lucas. Ska ju ge bort ett kort på honom i julklapp till släktingar så ska se vilket kort som blev bäst. Sen ska väl Gustav greja lite med de bästa kortet i datan så får vi se hur de blir! =D

Ni märker ju att man inte riktigt hinner med att skriva här och sen glömmer jag av de också! =P Kommer på de när man kikar andra bloggar att man faktiskt har en själv också! =P haha.

Ne, får avrunda här. Lucas ska nattas och jag ska själv sova!

/ Caroline

Mysdag!

Denna dag har sprungit iväg. Kl är redan 4 och har inte fått på mig kläder än men sånt gillar vi!! Mys har de vart hela dagen med Lucas! <3

Håller för övrigt på med tvätten, skönt att få de gjort. Skulle egentligen tvättat nu vid 5 men tur som jag hade så var de ledigt där nere tidigare, skönt med lite tur. Passa bra eftersom vi ska till kela och Björn ikväll så slapp jag springa hem emellan och ta tvätten. Lucas ligger och sover, kommer garanterat att vara vaken hela kvällen när vi är hos Kela och Björn. Igår när vi var på kalas så var han väl inte på strålande humör direkt! =P hehe. Men folk ville ju gärna hålla honom så de passa ju bra så fick mamma och pappa vila lite! =D hehe. Men hoppas att de är bättre idag om inte så får man ta de ändå!

Får väl sluta här igen, springa ner till tvätten så de blir klart sen får de bli en dusch så man blir lite människa igen! =D Om inte annat lukta lite godare än spya! =D hehe.

/ Caroline

Full rulle!

Har inte riktigt hunnit med att skriva här då de vart fullt upp hela dagarna vilket har vart skönt! =D Igår var vi iväg till Skövde med Nattis  & Martin, mycket mysigt och trevligt! Fick inhandlat 3 julklappar faktiskt. Skönt att ha börjat lite. Sen vet vi ju vad vi ska köpa till alla, vi ska ta kort på Lucas och ge bort! Mycket bra julklapp tycker jag. Sen beställde jag lite mer julklappar idag på internet så alla julklappar är klara nu kom jag på! =P haha. Ska beställa korten bara men sen är de klart. Ja, ramar ska ju inhandlas också.

 

Idag ska vi till Kela, Björn och Mio. Björn fyller år idag, grattis! =D Hade planerat att tvätta men känner inte för de. Ska gå ner och kolla om de finns någon annan tid. Behöver tvätta för de är en hel del då lilleman spyr en del emellan åt =P Sen har han lyckats kissa ner sig två ggr också?? =P Låter som vi aldrig byter blöja men de gör vi. Byter fasen hela tiden, blöjan har väl hamnat snett antar jag! =P Stackare

 

Ska väl försöka boka in lite träffar denna veckan som kommer. Så folk kan få se våran Lucas! Har tagit lite avstånd från de då de vart lite bökigt första veckan. Kände att vi behövde komma in i de lite innan alla besök. Ska väl kolla runt om de är någon som vill komma! =D hehe.

 

Mammas älskling! <3

 


Kärlek

Att man kan känna sådan kärlek och hur man kan älska någon så mycket

är skrämmande! <3


Pyssel..

Vädret tillåter ju inte så mycket mer än att vara inne och pyssla. Ut på vägarna vågar vi inte ge oss ut på. Eller ja Gustav är i vättlösa och sätter på vinterdäcken idag, äntligen! Så nu kanske man kan känna sig något "säker" i detta väglag. De fortsätter bara, mysigt dock men fasen jobbigt med vägarna att de blir så himla halt..
Och vi som ska ge oss ut både imorgon och på fredag men de blir till att köra väldigt lugnt.

Idag åker julpyntet fram, kan inte hålla mig längre och sen är de fler som satt upp så vad fasen. Helgen är lite fullspäckad så finns inte riktigt tid till att greja med de då. Sen är de ju lilleman som bestämmer här hemma lite, man vet ju inte riktigt när han vaknar och vill vara med =P Så man får passa på medans man kan. Som typ nu när jag precis satte mig här tyckte han de var dags att vakna! =D Lilla goding! <3

Ne, jag får väl avrunda här och gå till min älskling! Får skriva mer sen när han sover igen! =D

/ Caroline

Jösses, vilket väder!

Ja, nu är de riktig vinter ute kan man säga. Jösses, vad de snöar och blåser som skam ute! Inget väder man vill vara ute i, framför allt inte köra bil i! Vi har inte gett oss ut på vägarna då vi inte har fått på vinterdäcken, dock har vi alorunddäck men gillar inte de alls!

Idag var bvc här och gjorde hembesök. Fick ju en massa papper och info men de läser jag senare. Kan inte ta allt på en gång, man har tillräckligt i huvudet ändå. Han vägdes och han hade ökat bra i vikt vårat lilla matvrak! =P haha. men så länge han mår bra och är nöjd så bryr jag inte mig inte hur mycket han ökar i vikt så länge han ökar bara. De är huvudsaken!

Sen har vi inte gjort så mycket mer idag. Lagat mat har jag gjort, kändes som de var evigheter sen! =P Blivit lite bekväm av sig de sista, men de blir nog lätt så. Sen har jag hållt på med tvätten. Var inte så mycket men Lucas kläder tvättar jag för sig och våra för sig så de blir några maskiner ändå men inte fulla. Väntar nu på att de ska bli torrt sen jag mysa ner mig i soffan. Mår inget vidare, känns som man är på väg på att bli sjuk! Gillas inte!!

Är inte farligt avundsjuk på Gustav heller, ne då inte alls! Han fick hem sin nya telefon idag, Iphone4. Vill också ha! Och jag är verkligen i behov av en ny telefon också. Min ger upp vilken sekund som helst, peppar peppar! Men men, vem vet kanske kommer en snäll liten tomte! =D hehe. Ne då!

Får avrunda här, behöver greja lite här hemma!

/ Caroline

Lucas <3



Min älskade Lucas! <3 Bästa som någonsin har hänt.
Kärleken man känner är helt obeskrivlig, växer för varje sekund som går!


Glömmer..

Tiden rusar iväg så hinner inte riktigt med att skriva här! =P Men ska göra mitt bästa..

Natten som vart har vart väldigt bra, peppar peppar på att de fortsätter! Han somna efter 12 när han hade ätit, sen sov han till kl 6 på morgonen. Åt lite mat och somna sen igen till halv 10. INGET att klaga på!! Dock kan inte jag riktigt slappna av och sova ordenkligt, ligger väl och spänner mig och "väntar" på att han ska vakna! =P Varför kan man ju undra, men de är säkert normalt i början.

Igår kom min kusin och martin hit och träffa lille lucas! =D Sen så gick vi alla vidare bort till Kela, Björn och Mio. Dom ville se hur dom bodde. Sen vidaret till min farbror. Där blev vi bjudna på mat, gulshsoppa satan vad god den var! Sen var vi där på kvällen! Gick hem efter 10 någon gång. Skönt att ta en promenad hem.

Idag har vi vart hos Gustav farmor, blev bjudna på mat där! Blir bjudna överallt känns de som men de tackar man inte nej till! =P hehe. Efter vi vart där for vi en sväng till Gustavs föräldrar, får passa på när man ändå är ute och flänger! Fick jättefina body´s av Lena och Lars. Lena hade fyndat! =D Kanske ska hänga med henne ut och shoppa hon fyndar ju alltid =D

Väl hemma, Lucas böka lite men sen somna han. Han blir lite övertrött så han får lite svårt att somna men de är ju så. Inget som inte är hanterbart liksom! Är ju trots allt lite mer än 1 vecka. Helt nytt för honom också. Lära sig ta hand om sin lilla kropp. Äta, bajsa, kissa och hela den biten. Jösses, de är nog mer omställning för dom än vad de är för oss i livet!

Ska väl försöka hoppa i säng här också. Man är lite dum på kvällarna, man sitter och väntar tills han ska äta sista målet inför natten. Kan inte fatta varför man inte lägger sig när han gör de. De tjänar man ju så mycket på. Samma på dagarna, måste få in att man sover när han sover. Man är ju trött på ett helt annat sätt nu. Så fasen, måste lära mig!

/ Caroline

De vänder....

Ja, de vänder äntligen till de bra vilket är skönt! Har vart trassligt när vi kom hem, amningen har inte funkat som den ska och Lucas har inte alls vart nöjd eller mätt. Jag har mått jättedåligt, hormoner som är högt och lågt vilket inte är så ovanligt men de har vart väldigt påfrestande. Något man faktiskt inte räknat med!

Måndagsnatten var värst, satt i 3 h och försökte mata lilla Lucas men han blev aldrig nöjd och man vet ju inte riktigt vad de vill alla ggr heller, svårt! Så vi var vakna sen kl halv 4 på morgonen. Vi var trötta vill jag lova! På tisdagen börja jag bryta ihop, orka inget ville inte amma, humöret var som en berg och dalbana. Så fort lucas blev ledsen så blev jag "arg" och gav han till Gustav! På tisdagen fick jag väldigt ont i brösten, kunde inte amma för jag hade sån smärta! Så på kvällen hade jag hög feber, och svinont! Så tillslut fick mamma komma hit och sova och Gustav fick åka och låna Kelas bröstpump så jag fick pumpa ur! Den natten var ingen rolig alls då jag hade så ont. Mamma tog Lucas den natten och körde med ersättning. På onsdagen ringde jag in och bad om hjälp på Bb vård i hemmet. Vi åkte dit och pumpa brösten, och de fanns mjölk dock inte mycket. Hon sa att de var på väg att rinna till.

Vi prata om ammningen och hur jag kände för den. Hon såg ju att jag inte mådde bra av de. Och de gjorde jag inte heller. Tänkte att ska jag hålla på med de här kommer jag gå i väggen med en gång, sån smärta var de! Vi prata iaf en stund och jag besluta mig för att sluta amma! En del tänker säkert att varför gjorde du de för? Du kunde ju kämpat! Visst, kanske jag hade kunnat men å andra sidan så satsar jag hellre på att vara en glad och bra mamma och att Lucas mår bra än att kämpa med en amning som inte funkar och gör så att Lucas inte mår bra bara för att folk anser att man ska amma! På en dag har jag blivit en helt annan människa! Jag mår så mycket bättre idag, piggare och gladare. Ett helt annat lugn inombords vilket är så skönt! Så säg och tyck vad fasen ni vill, mitt beslut mitt barn och vi mår bäst av detta hela familjen! Gustav såg att jag led och mådde inte bra av de heller!

Allt flyter på här hemma, han är lite ledsen emellan åt men de får man ta. De är han mest när han är hungrig och byter blöjan ibland! =) Hehe. Men de är väl de flesta barn kanske! Bada är ingen hit heller, skriker som skam och blir jättearg! =P Men de hoppas vi på att de släpper!

Men just nu flyter de på, och hoppas de fortsätter så! (peppar peppar!)

/ Caroline

Förlossningen

Hallå i stugan!

Kanske är dags att göra en liten uppdatering när man har tid! :) Kan ju passa på att berätta lite om förlossningen som var LÅNG!

Börja med att åka in till sjukhuset för kontroll som jag gjorde på måndagen samma vecka. Tänkte att jag får säkert åka hem igen, bara för att ha otur men så blev de inte. Hon sa att fostervatten har minskat och sedan att jag inte ville gå mera spela in också. Så jag blev inlagd på BB oförlösta där som satte in en kateter typ i livmodershalstappen som skulle mjuka upp den. Fick den vid 3 och vid 6 for den ut. Då blev vi förflyttade till förlossninge. Himla flyttande! =P
Sammandragningarna hade redan börjat då jag låg på BB.

Kom ner till förlossningen och där tog dom hål på vattnet! Efter de drog de igång med värkar. Tog mig en dusch och så för att lindra lite. Allt flöt på eller vad man nu ska säga tills de blev för starka och och jag ville ha lite smärtlindring. Då flytta dom mig till ett annat rum. Där fick jag lustgas och herre jesus vad hög man blev! Gustav fick sig ett gott skratt iaf! =) hehe. Ja, man låg där och hade värkar. Dom kom in emellan åt och greja. Kände fall man var öppen. Och de var jag ju, kommer ej ihåg hur mycket just nu. Sen satte dom elektrod på huvudet, jäkla bökande där nere!

Sen kom natt personalen, den barnmorskan var helt underbar! Men de var nu de jobbiga börja. Dom satte ju dropp på mig för att öka på de hela, men de fick dom hålla på och stänga av och sätta på från och till. Då de blev för intensivt och sen när dom stängde av blev de för glest. En jävla process! Sen så öppna jag mig inte som jag skulle heller, öpnna mig 1 cm och sen drog jag tillbaka igen. Tillslut fick jag nog av värkarna och bad om ryggmärgsbedövning. De var underbart kan jag säga! Då kunde jag få vila lite, då jag hållt på länge. Fortsatte hela natten men inget hände direkt. Jag öpnna mig mer sen, och tänkte ju jäklar men icke då. De drog tillbaka igen, varför vet jag inte riktigt. De blev ingen process på de hela. Sen fick jag byta ställningar hela tiden då Lucas böka där inne och de blev inte bra alls. Tänkte att de här kommer ju ta år och dar innan han kommer ut.

Kl halv 7 kommer dom in och säger att de här kommer inte funka du kommer inte öppna dig 10 cm så du får förlösas med kejsarsnitt, hade bara öpnnat mig 3 cm eller något på 12 h. Okej, de var exakt de jag inte ville! Ville inte bli igångsatt och inte bli förlöst med kejsarsnitt, åkte på allt jag inte ville! Iaf, dom väcker gustav som sover och berättar och han får ju en chock och tror något är fel, stackarn! Alla tusen läkare kommer in och rycker i en, sprutar in massa saker. Sen in i de rummet dom ska göra snittet, där inne är de så många läkare så jag blev helt förvirrad och rädd! Sen höll dom på som fan där inne också, var så rörigt och stressigt upplevde jag de. Sen drog dom igång, och dra åt helvete! Aldrig aldrig aldrig mer!!!
De gör ju inte ont när dom gör kejsarsnitt men du känner ju att dom håller på i magen, drar och knökar ut honom! Jag skrek som fasen där inne, så gustav och narkosläkaren fick hjälpa mig att andas för jag fick panik!! Dock tog de inte många minuter innan han var ute. När man fick höra av skrika, sådan lycka och glädje har man nog aldrig upplevt. Både jag och Gustav börja gråta!

De var en sådan lycka som inte går att beskriva. Världens finaste kille också! <3 Gustav fick honom i famnen och vi börja prata namn snabbt. Och vi bestämde oss för Lucas nästan direkt. De kändes bäst och passa honom bäst!  När allt var klart blev vi flyttade till första rummet vi hade på förlossnigen. Där börja vi med amnigen och sen fick vi vänta på att jag skulle få tillbaka känseln i benen men de fick jag inte just nu. Hungriga som satan var vi då inte hade ätit något sen kl 8 på kvällen dagen innan! Men tillslut fick vi en den berömda brickan! =D
Efter ett tag så åkte vi upp till BB, fick ett eget rum och Gustav fick ligga kvar och de var väl tur de då jag inte kunde röra mig alls. På kvällen kom känsel tillbaka och jag fick komma upp till en dusch. De var en liten pärs men upp kom jag iaf. Duschen var underbart skön! Kvällen rulla på efter de, blev en bökig natt bara då lucas inte vill sova utan bara amma hela tiden! Var bra trött kan jag säga. Morgonen kom och vi ville åka hem så vi vänta på läkaren och så. Fick klartecken, gav lucas ett bad innan vi åkte och for vi hem! Mådde väldigt bra för att ha gjort kejsarsnitt. Man var ju öm i magen och så men var ju inte så att jag skrek av smärta!

Mamma och magnus var här hemma när vi kom hem. Mamma hade längtat som skam! =D hehe. Trötta var vi den kvällen och natten med. Lucas kom till ro vid 3 tiden.

Så de var en pärs till förlossning kan säga. Lång tid och mycket smärta men de är klart de var de ju värt när man såg våran Lucas. Men ska inte sticka under stolen med att man är orolig när man väl skaffar en till om de ska bli likadant och om man får förlösas med kejsarsnitt igen för de är något jag aldrig vill göra om igen!! Värsta jag vart med om..

/ Caroline

Lucas <3

I torsdags morse 07.14 kom våran älskade Lucas till världen! <3

Han vägde 4540 g och 54 cm lång.

Helt perfekt och så efterlängtad!

Snön faller

De snöar på ganska bra ute. Såg att skottbilen var här förut dock är vägarna fulla med snö igen! Och så här ska de tydligen hålla på.. Men jag klagar inte då jag älskar snö och tycker de är så mysigt! Blåsten kunde försvinna bara så man kan vara ute! =D hehe.

Får lite mer julkänlsor nu också när snön kommer, försvinner väl snart men vi hoppas ju på ny igen! Men längtar så till 1:a advent!! =D Älskar att gå upp julsaker, de finns inget bättre! =) Och sen kommer jultomar och sedan granen, can´t wait!

Dagen har gått väldigt fort måste jag säga. Rasmus kom med på en kopp kaffe efter jobbet. Dock börja de mindre bra, precis när dom kommer hem så har jag vält ner en vas då jag vattnar blommorna och sedan när jag ska gå ut och hämta damsugaren så trampar jag i en glasbit, blödde på rätt bra kan jag säga! Så gusav fick leka doktor här hemma med mig! =P hehe. Han åkte hem sen rasmus iaf och vi bestämde oss för att äta tacos ikväll.. Upp till statiol, jösses amalia vad halt de är ute!! Och en jävla massa snö på bilen =P haha.

Så de får bli vinterdäck i helgen. Har just nu aloround däck på så de är ju lugnt men de känns alltid tryggare med riktiga vinterdäck. Får se hur vädret ser ut i morgon då vi ska till Skövde igen, vill inte åka hangelösa vägen i så fall, då man inte vet hur vägen ser ut där. Känns bättre att åka stora vägen så då tar vi vägen förbi götene och sen till Skövde. Vill inte ta några risker här inte.

Som sagt imorgon iväg till Skövde. Tror ju dom kommer försöka neka mig till att bli igångsatt men jag vägrar! Låter kanske hel dumt och så men jag är så trött och vill ha min bebis hos mig nu. Så imorgon får dom allt göra något åt saken. Min hälsa räknas också in i de här och man ska orka efter förlossningen också! Hoppas på att dom ger mig bra svar, och skickar dom hem mig så kommer jag ju ligga storgråtandes i sängen!! Snälla, ge mig lite tur! Eller att bebis helt enkelt väljer i natt att sätta igång! =P Nae, sånt hopp ska vi ju verklign inte ha.

Får nog ta och avrunda, behöver sova vart vaken mer eller mindre sen 3 i natt och gustav ligger i sängen och väntar! Får passa på innan han somnar! =D

Önska mig lycka till imorgon och håll för jösses tummarna!

/ Caroline

Vilket väder!

Jösses amalia vilket väder de är ute! Visste att de skulle snöa men fasen de är ju storm ute men lite mysigt är de allt! Snö har jag faktiskt längtat efter, nu är de bara 1:a advent som fattas så man kan få upp allt! =D

Natten har vart riktigt dålig, vakna kl 3 av att behöva gå på toa sen efter de var de kört! Har inte sovit många minuter efter de. När Gustav gick till jobbet gick jag på toa igen, efter de var de stenkört men har legat i sängen ändå. Gick upp vid 11. Imorgon blir de sista dagen, de har jag gett mig fan på. Jag behöver min kropp tillbaka och min sömn. Man kanske inte får sömn de första dygnen ändå, men då är vi två stycken som kan hjälpas åt och under den tiden kan man gå en god sömn där de förhoppningsvis inte gör ont i hela kroppen!

Denna dag blir väl den längsta på länge känns de som just nu. Ska ta mig lite frukost här och en dusch. Sen får vi se vad de blir. Ut och åka är ju ingen ide att tänka på, totalt kaos ute säkert och halt. Har ju allorund däck men fasen ändå! Så i natt hoppas jag verkligen inte på födsel om de ska fortsätta så här.

Ne, frukosten kallar hungrig som ett as!

/ Caroline

Jäkla skit

Ja, de är så man känner idag vill jag lova.. Var inne på Kss och gjorde kontroll. Visste ju dock vad de skulle göra redan. Men börja med att göra ctg kurva och se hur bebis mådde. Fick sammandragningar där, en del kraftigare än andra. Sedan fick vi gå in och göra ul och se hur bebis mådde och den mådde bara bra. Fostervattnet var normalt och så allt annat. Uppskatta bebisens vikt 10 % mer eller mindre men dom uppskatta den till 3600 g vilket jag tycker är helt okej med tanke på att jag gått över 15 dagar idag!

Dock lämnar jag ju inte de stället glad om man säger så. Satt mest tårögd för jag är så trött på detta just nu. Jag sover inget längre så man är så trött och humöret ska vi inte tala om! Dom sa de att 50 & som var inne kommer inte tillbaka till andra besöket då de oftast satts igång av sig självt men jag bryr mig inte om statistiken! Och att de är bäst att inte bli igångsatt vilket jag förstår också men någon gång får de ju gå en gräns. Förklara iaf att jag orkar inte mer då jag inte sover och mår inte bra av de. Och har de inte hänt något till på onsdag så får dom sätta igång mig då. Tänker inte vänta veckan ut, punkt slut. Och detta förstod hon och skulle skriva detta tills jag träffar en annan på onsdag. Skulle de vara så att jag verkligen inte orkar så får jag ringa in redan imorgon och prata med dom. Hon sa att hon såg på mig att jag var trött och inte mådde bra av detta och de gör man inte för de är så påfrestande för kroppen just nu.

Hon kände på livmoderhalstappen och den var 2 cm och den ska vara 4 cm så något har de hänt, den var inte helt mjuk men den var inte fast heller. Och har ju känt att de var något i helgen då magen var mer spänd och haft molande mensvärk som man kallar de. Så de var ett tecken sa hon men inget som har sparkat igång de. Och hon sa att runt där sitter ett hormon så när hon kände gjorde hon något på den, som kunde kicka igång de sa hon. Så vi får väl se. Efter vi vart där och kom hem så har de kört en del i magen, lite sammandragningar, mensvärk och magen är väldigt spänd. Men de är ju sånt jag känt mer eller mindre under en tid. Så tror ju verkligen inte de kommer igång!

Imorgon kommer väl bli den längsta dagen i hela livet tror jag... Får väl sitta uppe i natt och däcka av trötthet och sova länge, typ tills Gustav kommer hem sen får man väl göra något för att fördriva resten av tiden.

Nu ska jag ta hand om tvätten, hade helt glömt av att jag hade tvättid idag, kom på de halvåtta som tur var var de bara 3 maskiner och de körs samtidigt, väntar nu på att de ska torka. Får boka igen på lördag då jag måste tvätta sängkläder och så.

Nu vet ni iaf att jag är hemma, jag är inte igångsatt och ingen bebis än! Känns som man måste skriva de precis överallt annars har man telefonen varm eller fb där alla skriver! Som sagt ni märker när de har kommit en bebis!!

/ Caroline

Färdiga..

Äntligen färdiga här hemma efter att ha grejat hela dagen!

Nu har vi en fungerande diskmaskin igen, YES! Dock trodde vi ju att de skulle vara något större fel på den eftersom den inte funka alls. De visa sig att vid kranen sitter de en grej man kan vrida på som tydligen får vatten att komma till diskmaskinen, den har tydligen stått fel hur vet vi inte!? Antagligen så har vi väl vridit på den när vi städat och sen inte tänkt på de, haha! Så jäkla dumma man kan vara och missa de totalt. Nu funkar den iaf och hoppas dock att de var de felet och inget annat.. =P Peppar peppar! Tvättmaskinen kvar men den åker nog ut så får vi införskaffa oss en annan istället..

När vi höll på där med diskmaskinen så var vi tvunga och dra ut spisen, och de behövdes ju. Så vi har skurat som attans bakom där så de är rent och fint. Luktar goare också kan jag tänka mig =P haha. Spisen har jag suttit och skrubbat som bara den, den har aldrig vart så rent och fin! Ser nästan ut som ny! =D

Sen möblera vi om när vi höll på också, flytta om lite saker i köket för att få lite förändring. Småsaker kan verkligen göra massor! Flytta om kökbordet, förstår inte varför vi inte gjort de tidigare heller. Köket känns mycket större? =P De är nog när man väl sätter igång och grejar man ser alla de där små sakerna och så blir de hur bra som helst när man väl gjort om de, kanon bra tycker jag!

Har ätit mat här hemma, kändes jävla bra kan jag säga och ställa in i diskmaskinen och inte behöva tänka på att ställa sig och diska! Tagit mig mig en dusch och väntar nu på att Gustav ska bli klar. Sen far vi till götene och spelar bingolotto ihop om att vinna lite! =D

Imorgon åker vi till Kss och får se vad dom säger där... Hm? Skriver imorgon när jag kommit hem DIREKT annars tror ni säkert att man ligger där och ska föda! Sry alla ni, men de är jobbigt när man hör varje VARJE dag flera ggr att ska du inte föda snart, är ni inne och föder nu? Ni märker när jag är inne och föder, om inte annat så syns de säkert på fb där säkert mamma eller någon annan kommer säga att vi är inne! Ser ni inget där så är vi antagligen och gör något annat bara eller orkar helt enkelt inte med att sitta vid datorn! Så fick jag de sagt också! =P


/ Caroline

Helgen!

Helgen har drivit på ganska bra här, tur att man haft lite o göra så man inte bara suttit hemma! Dock blir de väl en sådan dag idag, kommer bli sååå seg!

Igår var vi hos mamma på dagen, tog mig en långt härligt bad, och sedan bjöd hon på middag. Skönt att bli bortskämd ibland! Önskar att man hade badkar här faktiskt, riktigt skönt att ligga i. Sedan åkte vi vidare till kela,björn och mio! Busa lite med mio och sådär. Sedan käka vi tacosgratäng mycket gott! =D Kolla sen på film och hade allmänt mysigt och trevligt! =D Blev en del skratt också, kolla på grown up´s, sett den förut men en gång till skadade inte!

Fredagen var vi hos Nattis och Martin och kolla Idol, nova var där också! Lika trevlig kväll där med. Nattis och jag spela supermario 8 bitars, så jäkla kul!! =D Bästa spelet som finns.. Snacka om att spelen har gått framåt genom åren =P haha.

Vet inte vad de blir idag, sitta hemma. Fint väder ute, men har varken ork eller lust att ge mig ut på någon promenad. Ser jävligt kallt ut också. Gustav ska kolla på våran diskmaskin nu. Kan ju bli väldigt skönt om den vill hoppa igång iaf! De funkar bra och diska men fasen de är riktigt tråkigt ibland! =P

Får avrunda här, gustav behöver hjälp ute i köket!

/ Caroline

Myter!

Jag tror jag spräcker alla myter som finns när de gäller att föda och hit och dit! =P

Myt och myt kanske man inte ska kalla de, eller om de helt enkelt är en slump! Alla säger och många har vart med om de att när dom bokat en tid till kss för att göra överburenhetskontroll så brukar de alltid hoppa igång innan. Inte för mig! Min vägrar och ligger kvar där inne så gott. Min tid är bokad på måndag kl 14.20 och ingen bebis har kikat ut.

Mamma sa att de var så för henne när hon vänta mig och hade gått över. Hon fick en tid på fredagen och på kvällen samma dag så hoppa de igång. De gör så för alla men inte för mig! Så är de rent av en myt att de är så? Eller att de funkar? Eller rent av att de är en slump att när man bokat tiden och samma dag hoppar de igång? De är ju ingen som varför de hoppar igång just nu och varför bebis har bestämt sig för att kika ut just då!

Jag vet inte, men just nu tror jag inte på något sånt där. De är rena rama slumpen allting annars hade väl jag legat inne och fött redan eller förhoppningsvis vart på väg iaf. Här är de lugna gatan, typ! Ne, då de är de inte. Trodde faktiskt igår att de skulle komma igång då jag kände på morgonen att magen var superspänd, mensvärk som satan. De fortsatte hela kvällen också men då övergick de till en grym smärta i ryggen vilket sitter kvar än idag och de är mensvärk aktigt och ett satans tryck neråt. Om de är ett tecken på att de är på g eller inte vet jag inte. Men de känns om inte som annars iaf. Vi får väl se!

Nu ska jag åka till mamma och bli bortskämd. Ska låna hennes badkar och njuta, ska bli grymt skönt för kroppen om inte annat. Sen bjuder hon på middag! =D Blir en bra förmiddag de här. Ikväll ska vi till Kela, Björn och Mio! Så har vi fördrivit denna dag/kväll också. Imorgon får vi hitta på något med så är de måndag sen, så slipper man tänka för mycket.

Nu ska vi åka här, jag trodde de alltid var så att killar fick vänta på tjejer och att vi är så sega. I detta hushåll är de tvärtom vill jag lova! Får alltid vänta. Och då kan jag börja en halvtimme efter han börjat göra sig i ordning och är ÄNDÅ klar före honom! =D Men äslkar om han lika mycket för de =) hehe.

/ Caroline

FAN!

Ja, nu är de skit allting! Vart inne på mvc och gjort vanlig kontroll. Hon blev paff att vi kom, de är inte jag! Vet att de kommer sluta med att bli igång satt, dock får jag vänta yttligare en jävla vecka till!!

Allt såg bra ut, hade ökat 2 kg i vikt jävla piss skit! Annars såg de bra ut, bebis mådde bra! Är ju de som räknas men fasen nu är jag så sur och samtidigt sitter jag och storlipar! Nu vill jag ha ut min bebis, NU NU NU NU NU!!!
Maja-stina ska ringa och boka tid, dock kunde dom inte svara förens efter elva så vi åkte hem och sen ringde hon. Ska vara där 14.20 på måndag. Känns så surt så de finns inte!

Först ska jag in då på måndag, göra ctg kurva, ul och allt de där för att se så allt står rätt till. Gör de de så får man åka hem igen och VÄNTA IGEN! Yttligare två dagar, sen ska man dit på onsdag igen, och ser de bra ut då också så får man åka hem, IGEN!! Och sen vet jag inte. Men jag trodde ju att när man åkte in på den första kontrollen på kss så kolla odm och sen fick man en tid och då blev man igång satt icke då! Dom drar på de så länge dom kan, för allt ska ske naturligt!! Tänk in på mig som ska föda ut krabaten eller så. Kommer ju inte vara en bebis, kommer vara en 5 månaders bebis typ =P Ne, nu är jag jättedum jag vet. Men mitt humör är de kassaste just nu!

Ne, positiv är jag inte idag och kommer inte vara de förens jag har min bebis i famnen heller! Satans skit, de här är de värsta jag vart med om. Att man ska behöva vänta i så många dagar, tro sen att de blir inte många dagar mer, och sen få veta att de kan bli en hel vecka till!!

Ingen förändring..

Färga håret, trodde de skulle bli en ganska stor förändring men icke då! Kanske syns med i dagsljus, stod under lampan och såg att de skifta lite snyggt så vi får väl se. Men hade förväntat mig lite mer. Köpte ju röd färg för att utmärka de lite mer, men de syns knappt att jag färgat i vissa ljusen. Jaja! Fick något att göra iaf och håret luktar gott! =D

Kollar just på American Pie 2, fullkomligt älskar American Pie filmerna, hur bra som helst! =P 2:an är ju bland de bästa också. Eller egentligen så är alla riktigt jäkla bra, utom den sista filmen dom gjorde. Den var inte alls rolig som de andra! Jaja..

Ska komma i säng i skaplig tid. Ska iväg till mvc imorgon, känns inget motiverande alls kan jag lova.. Vill bara få ut min krabat nu! Men icke då.. Känns som en evighet som aldrig kommer ta slut typ! Och åka till mvc för att boka möte till förlossningen känns verkligen inte motiverande alls!! Jag vill inte bli igångsatt, kommer ju förstöra allt som har med förlossning att göra.. Snälla, söta rara bebis! =P

Men men vad ska man göra.. Vad de blir mer på dagen vet jag faktiskt inte! Gustav ska med till mvc och sen tillbaka till jobbet. Kvällen blir de idol och mat som vanligt på fredagar men de gillar jag! =D Idol är bra, och god mat och sällskap är aldrig fel! =D Lördagen ska vi träffa Kela, Björn och Mio på kvällen. Inte träffat Kela på hela veckan då hon börja jobba denna veckan, kul att de funkar bra för henne! =D Söndagen kommer jag väl ligga och grina sönder!

Så ser min helg ut just nu iaf och tror inte de kommer bli några ändringar, TYVÄRR!!!

/ Caroline

BF+11

Då går vi in på 11:e dagen!! Envisaste bebis som finns ligger i min mage kan man ju lugnt säga =P

Imorgon ska vi in till mvc och kika läget med krabaten och boka tid till förlossningen! Då har man lite annat att fokusera på iaf och ihopp om att de kommer igång innan! Men de återstår att se.

Dagen har gått väldigt fort faktiskt. Sov sådär länge idag, trött var jag när jag gick upp men hade så ont i kroppen så hade inte så mycket mer val än att gå upp =P Satte mig och kolla på tv och åt frukost. Den vanliga morgonrutinen just nu för min del. Tog mig en dusch, prata med Kela också.
Sen sluta Gustav jobbet och då åkte vi och tvätta bilen, så hade vi de gjort med. Jäklar vad vi får saker gjort, mycket bra! =P hehe. Så de kanske är fördelen med att gå över tiden för då gör man saker för att fördriva tiden och framför allt sånt som inte görs vanliga fall =P

Svärföräldrarna råka ju ut för en riktigt tråkig grej, fick mögel i sovrummet så dom har fått riva ut och och så. Nu hålelr dom på och gör om, kommer bli skit fint! Lena har slipat och målat deras sänggavel, den blev skitfin. Är i trä och sen har dom lagt på vit glasyrfärg, snyggt! Snyggt golv och snygga tapeter har dom köpt också!

Åkte till Ica och skulle handla in de där som alltid tar slut, mjölk och bröd typ. Träffa då på Susanne som jobba på fritidsgår´n här i källby när jag var yngre, gjorde de fortfarande också. Svinkul att träffa henne, de var ett tag sen man gjorde de! :) Sen var vi lata och köpte med mat hem, känns som vi gör de varje dag =P haha..
Väl hemma, nu sitter jag med färg i håret, fick ett ryck på ica! Så tråkigt när de bara är mörkt, kul om de går i lite rött och så. Så nu sitter jag med nästan endast röd färg, dock var ju jag så mörk innan så tror inte de tar över allt för mycket. Vi får se, ska bli kul och se resultatet och se lite förändring. Gör mig lite snygg inför förlossningen =P HAHA! Gustav sätter upp en lampa vid jackorna, är ju så mörkt där så de kan behövas lite belysning där! Något vi inte tänkt på förut men nu så! =D

Färgen ska sköjlas ur här, hörs sen!

/ Caroline

Jäklar!

Jösses, fått en del gjort idag vilket är skönt också för de var ett måste! Som jag skrev förut så var jag ju tvungen att frosta av frysen, har inte gjort de sen vi flytta in! Tänkte att de tar nog inte så lång tid men de gjorde de! =P Eller ja, tills jag satte mig med hårfönen då jävlar hände de grejer. Var mamma som gav mig tipset!
Nu är de äntligen gjort så nu behöver man inte tänka på de på ett bra tag iaf!

Storstädat här hemma också. Lika bra att göra allt på en gång än att hålla på och små greja, blir ju fasen aldrig klar då! Gustav tog och städa duschen när han kom hem också, de var behövligt. Hatar jävla kabindusch, iaf våran! Samlar så mycket skit runt om, fattar inte hur!? Men de gör de, och de ser ju så jävla äckligt ut. Kanske bara är jag som tänker på de men nu är de gjort iaf!

Nu är de diskmaskinen och tvättmaskinen som är kvar här hemma. Tvättmaskinen kan vi nog åka till tippen med egentligen men Gustav tänker ju pengamässigt och de är ju bra! =) Diskmaskinen kan vi ju hoppas att den går att laga iaf, köper ju inte en ny och sätter in här. Då får de allt vara men de är ju bra skönt att ha de! =D

Blir inte så mycket mer ikväll, ska invänta programmen på tv. Dock är ju inte Kungarna av Tylösand idag, jäkla skit! =P Sjukt underhållande bra program! =D hehe. Men jag får nöja med mig paradise hotel, arga snickaren och grey´s idag! Tror de räcker så! =D

/ Caroline

BF+10

Dagarna plockar jäklar i mig på här nu, 10 dagar redan! Men den här veckan har faktiskt gått bra, klart man tänker på de hela tiden men de har gått bättre och känns bättre med. Bebis kommer när den kommer, kan ju inte ligga kvar där inne hur länge som helst =P hehe.

Sov länge idag, typ till halv 1 =P haha. Dock vaknat några ggr emellan men orka verkligen inte gå upp. Sovit lite kasst de sista nätterna så kände att jag behövde sömn! Tagit mit lite frukost precis, hungrig som satan när jag går upp. Blir att springa upp på toan och sen göra frukost med en gång =P haha. Jag är lite envis av mig, för jag orkar verklign springa upp på toan tusen ggr per natt så jag ligger och håller mig tills de är på bristningsgränsen. Inte alltid men ofta =P Inte så bra kanske men jag kommer verkligen inte upp =P haha.

Denna dagen får försökas spenderas med att städa, ser ut som krig här hemma (tycker jag)! Och sen kan de vara skönt att ha de gjort inför helgen också. Ska ge mig på att frosta av frysen med, de har inte jag gjort sen vi flytta in och de är över 2 års sen =P haha. Kanske är på tiden att man gör de. För när gustav skulle till jobbet i morses så såg han att frysen hade stått öppen och då kolla jag lite, de beror ju på att jag behöver frosta av den =P hehe. Så måste göra detta idag!

Ne, ska kika lite tv innan jag sättet igång här hemma!

/ Caroline

Mys

Gjort lite sen jag skrev sist. Blev en sväng in till stan efter Gustav slutat jobbet. Gick på ÖB och hemcompaniet. Fick lite nytt inhandlat. Två nya lyktor till bordet, två andra till ett annat bord och två vägglyktor också samt ljus och en lampa.

Så nu har vi lite nytt här hemma. Bara man får något nytt så lyfter de hemmet tycker jag. Alltid kul att kunna byta ut också, inte ha samma samma jämt. När man gick inne på hemcompaniet,man kan ju köpa hur mycket som helst där inne, totalt livsfarligt till kanonpriser också. Skitfina lyktor för 49 eller 29 kr de är ju så billigt som de kan bli! bara köpa sand eller sten till så har man den klar.

Så blir att kanske önska sig något fint där i julklapp =D hehe. Gustav hitta en sak han ville ha och de passar ju bra till farsdag present eftersom då har våran lill* kommit och då måste han ju få farsdagpresent! =D Var en wiskhyhållare, faktiskt väldigt fin. Så får försöka be mamma köpa den åt mig, så han inte vet om de =P Såvida han inte vart här inne och snokat då men de hoppas jag inte!! =P haha.
Han vet ju dock att han kommer få den ändå, så spelar väl inte så stor roll egentligen!

Väl hemma så laga jag mat och diska. Och sen bestämde jag mig för att baka och de blev kladdkakemuffins. Smidigt och gott! Så fryst in de nu så man har lite när folk kommer sen. Slipper man tänka på de då! Skicka med till Gustavs jobb imorgon också, får ju vara snäll ibland =D hehe. Blir nog uppskattat, brukar de iaf vara! =)

Nu ska jag invänta desperata, under tiden ska jag fixa mina naglar, kul när man äntligen fått ut långa! Så nu tar jag hand om dom mycket noga! =) hehe. Aldrig haft långa naglar förut så nu jäklar ska jag försöka hålla de =P

/ Caroline

BF+9

Ja, då går vi in på 9:e dagen, SJUKT!! När ska detta få sitt slut eller? =P

Natten har inte vart rolig alls, var nog mycket för den där jäkla sammandragningen/värken jag fick igår. Låg ihopp om att den skulle vilja komma ut men icke då! Så de är inte många timmar jag sovit i natt. Sen när jag väl somnat så vaknar jag av att behöva byta sida, eller att man har kramp.

Kl 6 när Gustav gick upp var jag nära på att gå upp också. Kunde verklign inte sova, men jag kämpa på och sen tillslut så somna jag någon timme, vakna igen, somna igen! Så har jag legat till halv 11 sen gav jag upp!
Vägrar gå upp för tidigt då dagarna blir så långa och de är onödigt när man bara går och väntar! =P

Ska väl ta mig lite frukost nu, sen får vi se vad de blir av denna dagen! Vet inte vad vi ska göra när Gustav kommer hem heller. Han vill nog sova en stund, och de ska han väl få göra så klart! =D Sen får de bli något annars blir jag knäpp..

Ne, frukosten kallar, är hungirg!!

/ Caroline

Kväll

Kvällen är redan här, skönt! Dagen har gått på fort vilket är skönt de också.. Yttligare en dag man väntat och väntat! =P

Var i stan sen jag skrev sist, blev dock inga affärer. Hade verkligen ingen ork eller lust när jag väl var inne plus att de blev lite stressigt och vi var tvunga till att äta, blev donken! =P Hem igen och iväg igen. Till bror, trodde vi skulle greja eller något där vet inte riktigt varför jag hängde med men vi kom dit dom åt tacos tjöta lite sen åkte vi igen! Värt? Nej! Men va fasen, tiden gick iaf.

Sjukt att de redan är mörkt vid 5 tiden. Känns som om kvällarna blir så jäkla långa men de är ju mysigt på sitt sätt. Ska se om jag inte kan övertala min gubbe att åka in till stan imorn, fördriva tid plus att jag såg att jag behöver lite nya blockljus varstans. Tänder ju ljusen ganska ofta nu.

Mellan tvätten här nu på kvällen så la jag mig i sängen och kolla lite på tv då gustav hade tv:n här ute. Ligger skönt och känner mer eller mindre hur bebis bökar och känner av lite så där. Har gjort de hela dagen, känt mer tryck än vanligt neråt, mensvärk aktigt ja ni vet känt de där man inte gör annars. Iaf, ligger där och får världens sammandraning/värk, och blev så jäkla glad fast de gjorde jäkla ont!! Och tänkte JAAAA, nu är de igång nu kommer vi få bebis. Ligger kvar en stund efter jag fått denna sammandragning/värk och sen händer de inte ett skvatt till! Jaha, blev så jäkla besviken så de fanns inte! Vet egentligen inte varför jag blev så glad när man vet att de kan hålla på så och de har de ju gjort på mig men senaste 2 veckorna har jag inte alls känt så här så de kanske berodde mycket på de men ändå! Fasen, kunde väl fortsätt där då! =P
La mig i sängen senare igen efter tvätten och vi hade käkat lite kvällsmat, kände hur bebis höll på och kände lite så där, går inte förklara men ingen sammandragning eller värk! Jäkla skit! =P

Men men, vi får se när den tänkt kika ut om inte annat får man väl bli igång satt och känna jaha, så här kul var de att föda, typ! Sak samma, huvudsaken är ju att bebis mår bra och att man får sin bebis i famnen iaf!

Nu ska jag lägga mig i sängen och sova, så trött!

/ Caroline

???

Jäkla rubriker jämt. Blir rokig, har aldrig någon rubrik att skriva =P

Precis duschat och gjort mig i ordning. Väntar in Gustav från jobbet. Ska in till stan och slänga skiten som stod på balkongen innan de fryser till ute! Har stått där ett tag nu men jag fick ett ryck och städa i ordning där ute!

Ska försöka övertala min gubbe att gå in på hemcompaniet i stan, se om kan hitta något fint att ha där ute, ser ju så tomt ut nu när allt är borta! Sen behöver jag två nya krukor till sovrummet också. Ja, sen finns de en massa annat jag skulle vilja byta ut här hemma men får fjäska rejält så kanske han går med på lite saker! =P haha.

Jag är en liiiiten shoppaholic, men bara liten och bara ibland! =P Har faktiskt inte inhandlat något direkt till hemmet eller till mig själv på väldigt länge! Kläder ska vi inte prata om, inte för att de är någon ide att köpa nu! De längtar jag nog mest till, tappa kilon och sen köpa NYA kläder! Kanske vinna på lotto eller något annat skoj så kan man shoppa loss sen! =D

Vi får se hur de blir i stan, något ska jag väl lyckas övertala honom med iaf! =P

/ Caroline

BF+8

Jösses, tiden går nog lite fortare än vad jag tror!

Ja, den gör nog de, och inte klagar jag för de bara skönt att tiden rullar på. Ju snabbare har man bebis i famnen! =D Max en vecka till sen ska jag väl ha min lill* krabat i famnen. Gått här hemma och tänkt i helgen, tänkt vad sjukt de egentligen är. Vilken dag som helst ska jag bli mamma!! Klart man funderat innan men ju närmare de kommer en, ju större blir de! Förut har man liksom, yes jag ska bli mamma vilken grej! Men nu börjar man förstå vilken GREJ de egentligen är! Sjukt, vilket annorlunda liv, vilket underbart liv man kommer att få med sina jobbiga stunder är klart!

Känslan börjar bli obeskrivlig måste jag säga. Man går här hemma på nålar varje dag, är de en värk jag kände där? Eller var de inbillning? Hm, kommer de idag, natt imorgon om en vecka, NU?? Asså, jösses vad man tänker, hjärnan går verkligen på högvarv! Denna veckan har jag inte så mycket inplanerat vilket känns lite små jobbigt =P haha. Vill hålla mig så sysselsatt som möjligt, så tänker man inte på de.

Jaja, skriver nog detta varje dag men vad fasen de är ju de enda jag har i skallen typ! =P Ni som är gravida eller vart förstår vad man menar! Längtan är enorm.

Denna dag ska spenderas med tvätt, för jäkla tråkigt men de är ju som sagt ett måste! Dock ska gustav ha hand om de lite själv då jag ska till bror en sväng i götene med mamma. Men de går nog bra, så svårt är de inte. Ska sortera upp tvätten åt han, skriva hur han ska göra så går de nog bra om jag inte är hemma innan dess! =D hehe.

NU ska jag ta mig lite frukost och sedan en dusch så man piggnar till lite. Sen invänta Gustav från jobbet!

/ Caroline

RSS 2.0