Helgen!

Helgen har drivit på ganska bra här, tur att man haft lite o göra så man inte bara suttit hemma! Dock blir de väl en sådan dag idag, kommer bli sååå seg!

Igår var vi hos mamma på dagen, tog mig en långt härligt bad, och sedan bjöd hon på middag. Skönt att bli bortskämd ibland! Önskar att man hade badkar här faktiskt, riktigt skönt att ligga i. Sedan åkte vi vidare till kela,björn och mio! Busa lite med mio och sådär. Sedan käka vi tacosgratäng mycket gott! =D Kolla sen på film och hade allmänt mysigt och trevligt! =D Blev en del skratt också, kolla på grown up´s, sett den förut men en gång till skadade inte!

Fredagen var vi hos Nattis och Martin och kolla Idol, nova var där också! Lika trevlig kväll där med. Nattis och jag spela supermario 8 bitars, så jäkla kul!! =D Bästa spelet som finns.. Snacka om att spelen har gått framåt genom åren =P haha.

Vet inte vad de blir idag, sitta hemma. Fint väder ute, men har varken ork eller lust att ge mig ut på någon promenad. Ser jävligt kallt ut också. Gustav ska kolla på våran diskmaskin nu. Kan ju bli väldigt skönt om den vill hoppa igång iaf! De funkar bra och diska men fasen de är riktigt tråkigt ibland! =P

Får avrunda här, gustav behöver hjälp ute i köket!

/ Caroline

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0