Nu är de klart!

Nu är faddrar till dopet klara, och de känns helt perfekt!

Skönt att ha de ur vädret också, men de känns helt rätt! Johan och Nattis blir faddrar till Lucas. Nattis blev helt överlycklig när hon fick veta de. Jag skulle nämligen vara de när hon väntade barn men tyvärr gick de inte vägen! De kändes så rätt att välja henne, något jag pratat om länge. Så prata med Gustav vad han tyckte och han tyckte de var lika bra som mig. :)

Så nu behöver vi inte tänka på de och vi har två underbara faddrar till Lucas! :)

Tvättmaskin

...ÄNTLIGEN!!!

Har vi fått en tvättmaskin här hemma igen. Glenn, Gustavs jobbarkompis hade en hemma! Så den fick vi mot en flak öl, billigt som bara den! :) Funkar kanon också.

Så nu tvättas de här hemma. Dock blir de ju många maskiner och de går bara köra en per dag då vi inte har så mycket plats att hänga allt tvätt på.

Men de är så härligt att ha här hemma. Fall man vill ha något dagen efter så har man inte tvätttid förens nästa vecka! Eller bara tvätta Lucas kläder, SKÖNT!


Helgen!

Har vart helt kanon, dock saknat Lucas som bara den!!

Börja helgen hos mamma med tacos, handboll och trevligt sällskap. När vi kom dit såg vi den nya babysittern, Lucas älskar den verkligen, härligt! Vi bestämde oss för att han skulle stanna hos mamma redan på fredagen då vi tagit med allt för lördagen vagn och alltihop. Kunde han lika gärna stanna hos sin mormor. Men jösses när vi åkte, ville knappt släppa honom!

Sen på lördagen börja dagen lugnt. Jag och Emma börja städa och göra ordning för kvällen! Sen kom Nattis och Martin, blev god mat och trevligt sällskap. Satt och spela, drack och hade de så kul! :) Senare kom min farbror och hälsa på. Kvällen fortsatte och fyllan kom smygandes, USCH!!! Sen drog vi till stan och greja men jag var såå trött och och ett par glas för mycket rödvin så vi åkte hem. När vi väl kommer hem har jag tappat mobil och nycklar i bilen som vi åkte hem i, fick vänta tills den kom tillbaka så vi kunde komma in. Som tur var träffa vi på grannen som vi fick föjla med in, så hade vi någonstans att vara så länge. Tack Lisa! :) hehe.

Söndagen mådde man som man förtjän, dra mig bakåt! Aldrig mer dricka så mycket, de är de absolut INTE värt. Man mår ju bara skit, och dagen blir helt förstörd. Inte nog med detta så blev både Emma och Gustav magsjuka, tror vi iaf! Gustav mår bättre idag men inte bra. Emma är sämre än tror jag. Så de var ju ingen höjdare.
Jag spendera dagen på fotbollen, var jävla seg i början men sen så! Tjejerna gick till semifinal och hamna sedan på 4:e plats. Grymt spelat!

Sen åket vi och hämta våran älskling, som vi saknat honom!! =D Härligt att ha han hemma igen. De får allt dröja tills han blir bortlämnad igen, får se hur de blir med taste! :)

Detta var våran helg som var helt toppen. Tack alla som var med och gjorde den! :)

/ Caroline

Vad ska man ha på sig?

Sitter och funderar på vad man ska ha på sig på dopet! Hm? Vill inte bli för "uppklädd" men samtidigt fint klädd! Ja, ni förstår.
Hitta massa fina klänningar igår men känns som om de är lite mer för fest? Och de känns inte riktigt lämpigt att ha de på ett dop faktiskt. Vill va lite diskret sådär. Hitta en skjorta typ som jag klicka, halva priset så då passa vi på. Nu hoppas jag bara den är lika snygg i verkligenheten som på bilden och att den passar.

Vet inte riktigt vad jag har för storlek då alla kläder är olika så fick chansa på en storlek. Vad de är säger jag absolut inte! =P
Håller ju på och tappar på gravidites kilon eller ja de är 2 kg kvar. Ej vart så flitig denna sista veckan med träning då jag åkt på någon inflammation i överkroppen. Felbelastat så när jag bärt Lucas antagligen så sitter i axlarna båda armarna, händer och samt ryggen, känns sådär! Kan typ inte bära honom alls utan att jag dör av smärta! Kör voltaren salva och hoppas på resultat annars får jag söka för de!

När de väl släpper kör jag igång. Är ju ute och går men vill köra zumba, så jäkla kul!! =D Och få bort den där eländiga magen. Usch, får ångest varje gång man står framför spegeln så den SKA BORT! =D

Passar den inte måste jag ge mig ut på stan vilket jag inte vill heller då vill jag handla massa mer plus till Lucas så de vill jag inte göra! =P Då blir de vädigt dyrt, eller kan bli väldigt dyrt ska man väl säga! =P
Men vi håller tummarna på att den passar då slipper man tänka på de. Gustav har ju sina kläder färdiga, ska ha skjorta och kavaj sen får han väl se om han tar finbyxorna eller inte.

Lucas får vi se vad han ska ha på sig, ska kolla på stan till han men de gör jag den helgen vi har dopet för vet ju inte vilken storlek han har då. Kan ju ha samma eller gått upp en storlek så de vågar jag inte chansa på.
Växer ju så de knakar den lille, börjar bli stor nu! =D

Kanon helg på gång!

Kommer bli en toppen helg med en del saknad men uppskattnig på samma gång!

Imorgon börjar dagen med att Marica, Theo och Liam kommer hit. Ska fika och prata. Blir ju tyvärr inte så ofta men nu planera vi in de och de ska bli mysigt! =D
Gustav ska sluta tidigit imorgon för att greja med bilen så får vi se hur de blir sen! =D Återkommer med info om den senare! =P

Sen på kvällen ska vi till mamma, kolla handboll och käka tacos samt se let´s dance! Mysig och lugn fredag och de gillar vi efter en vecka som vart jobbig!

Lördagen ska vi lämna våran älskling till mamma. Hon ska ha Lucas till söndagen, ville gärna vara barnvakt och tyckte vi kunde få lite ensam tid och de behöver man! Kommer sakna min plutt massa, men han kommer ha de helt underbart hos sin älskade mormor!

PÅ kvällen ska vi umgås med Nattis och martin samt johan och emma. Ska äta god mat, dricka gott vin och ha de allmänt mysigt! Kanske spela spel och så. Åh, längtar!

Söndagen blir de att sova ut, sen se på fotboll. Heja fram källby tjejerna till vinst! Så de blir mysigt. Lucas får vara kvar hos mormor men kanske blir att dom åker med också. De får vi se helt enkelt.

Kommer bli en kanon helg detta, och den behövs verkligen!

/ Caroline

Världens bästa

....mamma! De är vad jag ar idag, och alltid annars också!
Hon var här och hälsa på idag, brukar göra de efter jobbet!
Tog en kaffe, prata med Lucas sen blev han gnälling! Vart de senaste två veckorna.
Riktigt gnäll och grejar så i munnen! Tänder, redan? NEJ!

Prata sedan om en babysitter dom hade på babymassagen. Vi fika efter så tog hon fram de till Lucas och Minna.
Och han älskade den! Har ju lånat en av Kela och dom men den gillar han inte så mycket tyvärr!
Går i 5 min sen vill han inte mer!
Denna babysitter är en gammal klassiker, sån dom hade förr!
Fast lite snyggare nu då me dom är ju hur bra som helst!
Blir mer gung och stuts i dom än dom nya!

Prata iaf om att jag ville ha en sån men just nu finns de andra saker som priorieras!
Och de var inte så mycekt mer prat om de.
Sen ringde jag mamma när hon var kom hem för hon ville de.
Så säger hon jag har en present till er.
Och jag tänkte vad nu då? Jo jag har köpt babysittern till er nu!
Blev hur glad som helst!! =D

Tur man har en sån underbar och snäll mamma som köper en sådan till oss!
Världens bästa mamma helt enkelt! <3

Alltid lika kul..

Ni vet den där känslan man har dagen innan man för löningen, åka och handla och äntligen ha lite mer pengar i kassan, tänker man iaf! Sen så när pengarna kommer in så försvinner dom lika fort igen!! Dessa jävla räkningar och denna jävla lägenhet som kostar en jävla förmögenhet! Trött på de här, grannar som är idioter, höjer bara hyrorna! Ne, är trött på detta stället! Nu vill jag ha nytt, hus lägenhet va fan som helst!

Har ju ringt på en lägenhet, och hoppas innerligt på den. Dock är de inflyttning med en gång så vet i fasen hur vi ska lösa detta. Någon som har lust att betala hyran här åt oss? =P Skämt å sido! Ne, vi får väl se. Ska åka och kolla först på lägenheten och se vad den har att erbjuda, hyran är 3700 kr MED EL!! Hur billigt som helst. Får gå ner 9 kvm men vad fasen gör de. Sparar ju in 3000 kr på att flytta dit, ganska MYCKET pengar! Dock blir de en bensinkostnad med INTe 3000 kr iaf!
Allt återstår att se. Dock inte så sugen på att flytta till götene men de kan de vara värt när de är så billigt.

Denna dag har bestått av mycket, gått på stan. Köpt leggings till mig, pyjamas och sockar till Lucas. Sen tog jag ett besök på jobbet, handla innetofflor och en ny stekpanna, behövligt! Tog en kaffe och prata jobb. Ska ev börja i mars, dock helger ev på veckan också någon gång ibland! =D Vi får se..

Sen gick vi på babymassage med Evelina och Minna, jättekul och Lucas tyckte om de! :) Så de ska bli kul att gå på. 3 ggr till. Skönt att vi är en liten grupp också, 4 stycken bara. Idag var de bara jag och eve så de var skönt.

Storhandlat har vi gjort också, så de är fullt här hemma igen! Bästa som finns att storhandla fylla på allt och slippa tänka på vad som finns och inte! =D Sen har Lena lars och stina vart här och hälsat på. Tog en kaffe och prata.

Kollat handboll har jag med gjort, inte sveriges bästa match direkt! Hoppas på bättre match på fredag!!

Nu ska jag hoppa i säng trött som helevte och ont så jag dör! Kankse är dags att ringa vårdcentralen och kolla vad de är men de är klart där får man ju ingen hjälp heller. Värdelösa sjukvård!!!

Godnatt säger en grinig kärring just nu!

Dom två..

Gör mig til världens lyckligaste...


Är sånt härligt kort tycker jag! :) <3
Så underbara så de finns inte. Två glada killar som gör en annan
på sånt glatt hurmör!

När inget funkar...

Så får man göra en sån här, så man inte orkar bära hela tiden!
Har redan felbelastat min arm så har jätteont och fingrar domnar bort!
Då kör vi denna metoden och funkar väldigt bra. Kan ju inte ha honom inåt, då ser han ju inte!!
Kan faktiskt missa något enlgit Lucas! =P



De gäller att pröva allt, och börja om fån början! =P
Tillslut är de något som funkar och just denna dag funka detta! =D
En grinig son denna veckan som vart är nog förnamnet bara! =P

Fredag

Den spendera vi hos Kela, Björn och Mio samt peter, kelas pappa! Hade en jättemysig fredag, kolla let´s dance, tog lite öl och så, en enkel och härlig fredag med trevligt sällskap! :)

Sent blev de också, så man var trött dagen efter. Men de gick bra ändå! Är ju de när man är borta tänker man inte riktigt att man ska upp dagen efter, eller de gör man väl fast man tänker eh, jag orkar och de gör man ju men sjukt trött är man! =P

Lördagen blev lugn, åkte till nattis och martin. Drack kaffe, hängde med ut en sväng så deras hundar fick springa av sig. Sen  åkte vi hem, laga mat och kolla handboll. Johan och emma var här också! Skön handbolls match och sverige spela sjukt bra! =D Ska se på handboll idag igen.

Denna dag har jag inte gjort många knop, de vanliga då som alltid innehåller städa, laga mat, ta hand om disken och allt sånt. Vardagssysslor liksom. Sen har vi slappat. Johan har sovit länge, jag och emma har kollat tv med Lucas. Och gustav jobbar!

Sitter just nu och väntar in honom. Ska ev. träffa Kela, Björn och Mio en sväng beroende på om dom vill se handbollen eller inte! :) hehe. Den måste man bara se! =P

En kort sammanfattning på vad helgen har erbjudit och den har vart rikitgt riktigt bra och de gillar vi starkt!

/ Caroline

Jag vet..

Dålig uppdatering, jag vet!
Återkommer imorgon då jag har lite mer tid.
Vart lite mycket dessa dagar, så imorgon kommer jag tillbaka!=D


Massa gjort

En del har man fått gjrot här hemma idag, och de är skönt! Har haft en son som har vart helt underbar idag. Sovit jättebra och mycket. Så skönt får då kan man få en del gjort! Gäller att passa på.

Träna zumba först på förmdidagen när Gustav hade Lucas, svett de blev jag som satan! Skönt var de efteråt och en dusch framför allt! =D Sen drog Gustav till jobbet. Jag laga mat, åt och tog hand om disken. Lucas sov hela den tiden. Sen satt jag och vänta på att han skulle vakna så jag kunde ta på honom så vi kunde bege oss ut på promenad och lämna matlåda till Gustav på jobbet. Men hepp, han vakna inte så jag fick ta upp honom och klä på honom. Men han vakna inte, ALDRIG HÄNT! =P haha. Han somna om direkt i vagnen och fortsatte och sova till 17.20 sen vakna han till liv och ville ha mat! =D

Trött blev han efter de igen, så han somna om gott! Trött kille idag, men skönt att han sover bra, förut på dagarna har de vart lite si sådär.

Jag har fått gjort massa iaf, städat av lite här hemma, städat ur kylskåpet, tagit promenad, bäddat rent sängen, tvättat hela kvällen, badat Lucas. Lite smått emellan där. Skönt att fått saker gjort!

Mycket mer har de inte blivit på kvällen, Lucas blev grinig en stund men sen var han så trött så mata han tidigare och sen natta jag honom. Nu sover han gott, hoppas han gör de hela natten (peppar peppar) Dock vaknar han aldrig så men man vet aldrig saker och ting förändras snabbt!

Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på, träna zumba när Gustav är hemma. Sen vet jag faktiskt inte! Är ju inte sådär jätte pigg på att bara va hemma heller, men så är de ibland!

Nu ska jag kila här, sambon kommer hem snart!

/ Caroline

Klaga,javisst!

De är nog bara förnamnet för vad som komma skall imorgon när jag ringer götenebostäder!!!!
Jag är så jävla arg och förbannad, att inte saker gick sönder här igår är ett under! Ja, jag har ett sjuhelvetes jävla humör om den sidan väl kommer fram! =p Och den kom fram igår kan jag säga!!

Som sagt, grannjäveln höll på till kl halv 1 i fredagsnatt! Väckte Lucas två ggr på köpet, tack! Då var de en jävla fest, med gitarrspelande dunkade i govlet, gapande, sjungade ja ni vet ALLT! Tänkte vi lite så japp men nu är de nog lugnt på lördagen då, dom är ju liksom närmare 40 och över de någon av dom. Så de pallar dom aldrig!
Ack så jävla fel jag hade! Kl 9 på morgonen hörde jag gitarren drogs igång igen, spela sjöng ja ni vet! Täntke bara herregud de här kommer bli en jäkla lång dag, och så rätt jag hade!

De blev en paus på några timmar, skulle väl laddda om batteriena antar jag! Sen kl 2 drog helvetet igång, de är den värsta festen tror jag sen vi flyttat in. Ärligt talat så trodde jag som skulle ramla igenom taket sånt jävla väsen! De går inte förklara med ord hur de låter hemma hos oss. Vi får fan höja rösten för att höra när vi pratar, höja tv:n i bott om vi ska höra den! Jag satte på musik här hemma för att ihopp om att man inte skulle höra dom, de var väl då fan ingen ide! Dom överrösta den också... Helt jävla otroligt!!

Tillslut fick jag nog, ringde securitas och bad dom komma! Om dom kom vet jag aldrig.. Jävla bra grej också, står att vi kan ringa efter götenebostäder stängt på vardagar och helger när man vill. Till svar när jag ringde var att hon visste inte om störningsjouren gällde nu eller om dom hade vissa tider! Skriv då för fan inte att man kan ringa när som!

Halv åtta igår gav vi upp efter Lena, Lars och stina vart här! Orka inte va hemma mer, ont i huvudet som fan, trött på att inte få lugn och ro, förbannad till tusen och en jävla rad till! Då gick vi till kela och hämta speldosa som vi fick låna. Sen visste inte riktigt vad vi skulle göra, vi bestämde oss för att ringa min farbror och gå dit en sväng och de fick vi. Så där vi var till kl 2 på natten. De är ju helt jävla sjukt att man måste gå ifrån sitt egna hem för att en granne för sånt jävla liv! De är inte normalt.. Jag betalar pengar för att bo här, då förväntar jag mig att jag ska kunna få lugn och ro i mitt egna hem. Framför allt Lucas som ska ha en skön hemma miljö och inte undra vad de är som pågår!!

Imorgon ska götenebostäder få veta att dom lever de är en sak som är klar! Första jag ska göra imorgon de är att ringa och ge dom en jävla omgång. Att fan om dom inte gör något åt detta, så kommer de ta hus i helvete! Och gör dom inget så kommer jag ringa för minsta lilla HELA HELA HELA TIDEN tills dom vräker idioten där uppe!

Ja, som ni märker förbannad är nog ett milt för vad jag egentligen är just nu!!
Ber om ursäkt för alla dessa svärdomar men åh så arg man är!


Grannen!

Ja, igår körde grannen igår igen! Dock börja han kl 23 jävlig sen,t då ska de vara tyst men sånt fattar ju inte han!! Jävla idiot, han väckte Lucas 2 ggr. Han vaknar aldrig annars när han väl somnat, kan vara någon enstaka gång! Så den idioten ska få höra detta och minst sagt götenebostäder!!
Fan om dom inte tar tag i detta nu asså, så jävla trött på detta!

Han sluta väl tillslut men kl var halv 1 då vi la oss, så man kan ju undra. Dock sover jag med öronproppar dock bara en. Så hörde ju han emellanåt. Men sen somna jag väl för jag var så trött. Lucas vakna ju då så Gustav fick vagga om honom!

Orkar inte sånt här mer, VILL HA HUS NU!!!! De är vad jag vill, där man inte har en jävla granne som dunkar jäveln över en och skriker som en idiot och spelar gitarr. Ne, visst kan man störa sig på grannar runt om men aldrig samma sak som att bo i lägenhet. Så ni som har hus, var jävligt glada för de!!

Ne, ska bege mig upp till statiol snart, måste köpa kaffefilter! Sjukt sugen på kaffe, Lucas vakna halv 8 idag, hm?!
Kan ju vart tidigare så man ska väl inte klaga. Men eftersom man inte somna med en gång tack vare grannen så känns de lite idag. Men promenad med frisk luft och en kopp kaffe så ska vi nog vakna till!
Ska ju städa och upp på vinden idag. Svärföräldrarna kommer hit och ska käka lite mat och så. Behöver ha de andra bordet då, går inte vid vårat kökbord som är så litet.

Så har lite att göra idag, så kan ju alltid hoppas att tiden går fort. Tiden nu på morgonen är ju den som är seg, sen rullar de på! Får väl se, kanske rent av kan vila en stund då Lucas ligger i vagnen och är på väg att somna, hoppas vi! =D

Trevlig morgon/dag på er

/ Caroline

De var de..

Då blev man ensam här hemma då. Gustav är iväg och jobbar nu, ringde från jouren och han som hade den behövde hjälp! Dock är de ju bra, blir extra pengar och sen får vi se om han jobbar imorgon eller inte! Får väl se hur länge de blir ikväll..

Blir väl till att kolla Let´s dance, men inte så kul själv! Försökt på tag på Kela men hon är nog inte hemma. Lite synd, kanske hade kunnat traska bort dit en sväng, men men! Så är de ibland..

Ätit mat har jag gjort iaf, blev skinkgratäng med wook till, gott! Enkelt och jäkla gott. Kul med lite annan mat, blir ju ofta samma samma samma mat. Funderar på att sätta mig och kolla runt på recept och se om man hittar något kul! Kom ju på ett recept till fylld lövbiff och de var ju riktigt gott!

Egentligen är de ju inte så svårt, handlar ju om att våga hitta på saker och smaka på de sen. Man tips är ju aldrig fel. Vet ni några bra recpet, skriv gärna! Dock inte för jobbig, som med mycket saker till eller tar för lång tid. Enkelt, snabbt och gott. De går hem mest här! =D

Nepp, ska ut och röka sen lägga mig på soffan medans Lucas sover!

/ Caroline

Fan då!

Alltid så när man sitter och kollar runt på ellos, de går ju inte låta bli!
Och de gick inte denna gången, så klicka hem dessa snygga!


Dessa till mig, fast i svart! Så snyggt med chinos!


Lucas, så sött!


Matchande byxor till!

Dessa blir hemskickade till mig! De var inte dyrt heller, var nog mycket därför
jag köpte de! 300 kr för allt. Helt okej tycker jag plus att jag får ett
frukost set med skickat, sånt gillar vi! =D


Promenix

Tog mig i kragen i och bestämde mig för att ta en lång promenad! Och de var väldigt skönt och svettig!
Gick en promenix på lite mer än 1h. Gick till kyrkogården och tilbaka. Tände hos pappa, och kolla läget där! Får ganska dåligt samvete, är inte där alls ofta så de får bli skärpning med de. Ta en promenad dit en gång i veckan, ba motion och jag hälsa på pappa!

Sitter nu och väntar på att Lcas ska vakna, är matdags. Dock väcker jag ju honom inte för att äta men de brukar alltid vara 5 min innan han ska äta som han vaknar, en tickande klocka som jag brukar säga! =P Är de 1 vi ska äta, vaknar v 12.55! =P

Väntar på att Kela ska ringa också, prata om att vi skulle ta en kaffe och sen ska vi få låna deras sängmobil eller vad de nu heter. Ska vänja av Lucas vid vaggan nu, tänkte att då kan de va bra att ha en sådan. Ej inhandlat sådan än, men får se om vi får en sån i doppresent!

Ikväll blir de mys med familjen! Äta lite och kolla Let´s dance. Kanske blir en promena till om Gustav vill gå ut och gå. Lika bra att hänga på så får man röra på sig lite mer. De blir en lugn kväll bara, Gustav ska jobba imorgon! Så de blir som sagt inte många knop här, skönt de också!

Ne, får väl avrunda här då. Trevlig helg på er!

/ Caroline

Nu kör vi..

Vet att jag skrev i ett annat inlägg att jag skulle testa på zumba den dagen eller dagen efter och de blev de inte. Har gått och dragit på de länge och har väl inte velat stå här hemma framför johan direkt. Man är nog inte så bra i början!

Men i morses fick jag tummen ur och testa på lite! Lucas satt i babysittern och kolla på! =P Gav mig ett leende lite då och då! =P Såg väl helt galen ut, haha! De var svin kul och faktiskt lite jobbigt! Har fått höra att de inte är något att ha, och att de inte funkar. Tror dock de beror lite på hur mycket energi man lägger ner på de och hur mycket man jobbar när man dansar. När man gör rörelser ska man ju spänna magen och så där. Sen ligga i och köra högt tempo då tror jag de funkar. Återstår att se!

Ska köra de ikväll igen fast längre stund, så har Gustav Lucas. Nu måste de börjas träna här. Jäkla mage är ju stor en slapp bulldeg typ! =P haha.

Så zumba it is tonight!

/ Caroline

Långtråkigt.

Jag är trött på vintern, nu vill jag ha värme och sol!! Nu är de bra med de här...

Är jäkla långtråkigt att sitta här hemma när Gustav jobbar natt, han sover och en annan bara går och försöker fördriva tiden! Och de är inte lätt. Sen försöker man göra allt för att Lucas inte ska skrika eller vara ledsen så han väcker Gustav. Och de är ju inte alltid så himla lätt, sen ibland ger man upp! De går liksom inte. Tycker synd om Gustav som inte får 100 % med sömn men å andra sidan så är de ju när man är småbarnförälder! :)

Jaja, nu är han uppe iaf och de är skönt. Någon att prata med, har ju Lucas men ska man säga mer "vuxen" prat då! =P Väntar nu på att bror ska kliva upp också, jäkla sömntuta! Den jäklen lämnar mig idag också! =P haha. Ne då, de har gått väldigt bra denna veckan med Lucas faktiskt och har inte behövt ha johan här så sett, men de är skönt fall de blir något! Hjälp och avlastning är mer än välkommet när de är för mycket!

Blir att göra mat om någon timme också, mamma kommer hit och ska äta med oss! Gjorde massa köttfärssås igår så de blev över till idag med och de är skönt. Slipper man tänka på vad man ska laga. Bara värma och koka pasta, perfekt!

/ Caroline

Bortglömd!

Dessa dagar har bloggen blivit glömd, har inte haft tid tror jag? Något måste de vart för har inte suttit vid datan något alls typ! Men nu har jag lite tid och tänkte passa på att slänga in i ett inlägg här!

Allt är bara bra här, haft en grinig son de sista dagarna! Mest dagtid då, ungefär som att nu ska jag jävlas med dig mamma bara för pappa sover! =P Lite så har de känts iaf. För de har inte vart något nämnvärt när Gustav har vart vaken! Jo, igår kväll då vi skulle natta honom! Han får världens illskrik och slutar inte! Vi ska börja vänja av honom vid vaggan då den börjar bli lite liten. Eller ne, fel ord inte liten men han rör sig så mycket och viftar med händerna så han slår i dom hela tiden, plus huvudet två ggr. Så får nog böra med spjälsängen snart, slipper han slå i händerna hela tiden!

Iaf, vi prova igår med såjälsängen, jösses de blev kallabalik här hemma! De gick inte alls. Han blev jättearg och jätteledsen. Dock vet jag inte om de var sängen helt och hållet då han inte rapat efter maten och de gjorde han när jag tog upp han när han skrek så. Så de kunde ju kört i magen på honom för de var ingen dålig rap!
Sak samma, vi ska börja med detta iaf. Kansk inte de bästa projeket när Gustav jobbar natt men så är de ju!

Ja, resten av veckan har bestått av tvätta, städa, besöka mvc och sådär! Hälsat på Kela också. Tiden går väldigt fort och man hinner inte riktigt med känner jag. Man försöker hinna med och träffa folk och sådär men de är svårt också, man ska ha tid ork och lust. De är inte varje dag man har de faktiskt. Sen blir de ju mycket när Gustav sover om han jobbar natt, då jobbar folk och då är jag ledig typ. Men på något sätt får man försöka styra upp de, men de är ju Lucas som går i första hand hela tiden!

Ne, får ta Lucas här! Han har tröttnat på babysittern! =P

/ Caroline

Bortstädat..

Nu är julen bortstädad här hemma, skönt! Aldrig tröttnat så på julen förut men i år så har jag faktiskt gjort de! Var nog mycket också att granen fick åka bort tidigt då katterna vällt den och den såg allmänt för jävlig ut efter! =P Så julkänslan fanns inte kvar efter de. Annars tycker jag de är väldigt mycket men nu fick de vara bra!
Och de är skönt att ha tillbaka de vanliga också, nu längtar man vill våren/sommaren! KOM NU TACK!!

Passa på att storstäda också, kändes som vi inte hade gjort de på jag vet inte hur länge, men de gör jag ju varje vecka. Sen dammsuger jag mer eller mindre varje dag för att hålla de rent och fräsht här hemma! Pyntat om lite också, inte som någon annan direkt ser utan mest bara jag men de är kul att bara kanske flytta på något och sådär. De gör mer än vad man tror!

Kvällen spenderar vi hos Kela, Björn och Mio. Käka god mat och kolla let´s dance! De blir mycket trevligt, hoppas vi på att lilleman är glad också. Hade inte världens bästa humör igår på eftermiddagen början av kvällen! Men han var väldigt trött också.

Har idag också fått bokat dop tid till Lucas så den 20:e feb så döper vi våran älskling! Har gjort inbjudan också, tänker inte avancera till något märkvärdigt, skrivit ner de alla behöver veta, alltså tid dag och vart! Enkelt och smidigt. Blir ju ändå tackkort och de räcker tycker jag! Fasen, finns annat att lägga pengar på. Vi blir ändå en del så att ja, de kan sparas på den slanten! =D

Nu ska jag sätta mig och kolla försäkringar till Lucas. Trygghansa har ju redan ringt hit och ville komma men jag neka dom då dom är så fula att dom slänger fram massa papper och försäkrar en själva också. Gjorde dom med en kompis till oss, så dom ville jag inte ha hit! Kärringen blev svinsur när jag sa de till henne! =P
Men som sagt, de ska jag sätta mig med nu, något jag måste få gjort!

Trevlig kväll på er!

/ Caroline

Just de...

Får väl testa och se om de är någon här som är villig!

Någon som är världens gulligaste och snällaste som vill hjälpa
mig med att göra en design på min blogg?!
Snälla snälla snälla!

Jag kan inte alls, och har inte tiden att göra de heller just nu!
Så om de finns en snäll själ där ute så gör en hojtande vet jag! =D
Vore så kul om man kunde få ett lite roligare utseende på bloggen!

Zumba...

Imorgon ska jag testa på zumba har jag bestämt mig för!
Eftersom man inte alltid har all tid i världens så är de bäst
att passa på när Gustav är hemma och ledig!
Magen SKA SKA SKA bort nu! =D
Fasen, vill ju kunna visa sig i bikini i sommar, utan att skämmas!

Dock kommer man väl alltid att skämmas då man fick FULLT
med bristningar på hela jävla magen! Mindre kul!
Men så är de, totalt värt de men ändå!

Så zumba it is tomorrow! =D

Barnvakt

Igår vid 12 kom mamma och hämta Lucas. Hon ville ha honom en natt då hon var ledig och de gick ju självklart bra! Kunde vi passa på att ha ensam tid och bara ha de mysigt!

Efter de hade åkt så gick vi upp och röjde på vinden, åkte slängde allt skräp och sen åkte vi och köpte vin! Herm igen och när vi var hemma så var de en sådan tomhet och vi blev rastlösa med en gång här hemma! Jösses, som vi sakna honom! Men vi börja kolla på film, änglagård 1 hur bra som helst!

Sen tog jag mig liten egentid, tog en lång och härlig ducsh! Raka benen, gjorde hårinpackning, fila fötterna, måla tånaglarna! Ensam tid och ompyssling av mig själv! Inte fel!

Sen börja jag med mat, gjorde fylld lövbiff med hemmagjorda potatis klyftor och gröna bönor till, mums! Aldrig gjort lövbiffen förut och hitta på lite själv bara. Stekte den först, sen rödlök och färska champinjoner. La detta i en remsa på med fetaost och sen gräslök/vitlös bounjour, HUR GOTT SOM HELST!! =D
Gustav älska de, och de får vi göra om mycket snart igen tyckte och de tycker jag med, mycket gott! Sen under tiden vi åt kolla vi en film till, kommer inte ihåg vad den hette men bra var den!

Drack vin och hade allmänt mysigt bara! Kolla lite på fillip och fredriks årskrönika men skippa de sen och kolla änglagård 2, dock blev vi så trötta så orka ej kolla klart!

På förmiddagen idag hämta vi våran älskling som vi saknat till tusen!! <3 Hade vart snäll men lite trasslig hos sin mormor. Sen for vi iväg till vättlösa och käka middag och sa hejdå till Emma som åker till palma imorgon! Kommer hem igen i juli! Lååångt dit men hoppas tiden går fort!

Sen tog vi en sväng till nattis och martin, tog en promenad så Lucas fick sova, så trött lilleman! Sen gick vi upp dit tog en kopp kaffe och prata! Lucas är helt såld på martin! =P Så himla gulligt!

Nu ska jag greja lite, mata Lucas, söva han och sen ha mys med min sambo. Se klart änglagård ska vi göra!

/ Caroline

Världens härligaste unge..

Har världens härligaste unge! <3

Håller på och badar honom, pratar och grejar!

Han ler som aldrig förr nästan och jag ropar på gustav att komma med kameran

och då gör han världens skratt!! =D Gustav kommer i full fart och hör detta också för han gör de en

gång till! Åh, så underbart så de finns inte! <3


Klart

Då var allt klart för denna dagen! Tvätten är gjort, disken har jag tagit hand om, plockat här hemma, badat lilleman, gjort i ordning i hans byrå, ja lite sånt där!

Måste alltid vara städat när jag går och lägger mig, värsta jag vet att gå upp och se glas på bordet eller saker på golvet, får panik!! =P haha. Så allt sån är gjort nu med, skönt!

Imorgon har jag inget för mig alls, vilket känns skönt med samtidigt vet jag att jag blir rastlös! Någon som vill leka, hotja! :) hehe. Desperat försök! =P

Ne, får väl bli de sista för idag kansk, man vet ju aldrig! Beror på hur länge man blir uppe ikväll, Gustav håller på att natta våran älskling så snart blir de nog sängen!

Godnatt!

Snart..

Snart är all tvätt klar, skönt!!
Så himla tråkigt de här, gnäller över de varje gång men så är de!
Fasen vad de är tråkigt att tvätta och springa upp och ner!
Ge mig pengar så vi kan köpa en ny tack! =D

Nepp, ner och ta de sista nu!

/ Caroline

Måndag...

Ja, nu är de måndag redan igen! Gustav är igång och jobbar, dock dagtid så de är ju skönt.. Jobbar ju bara tills på onsdag och då är de bara halvdag också sen är han långledig igen. Men sen börjar han jobba natt, de känns väl sådär! Men de skulle ju komma och de visste man ju..

Tog en promenad med Kela och Mio på dagen, och sen hem till dom en sväng. Tjöta som vanligt och har alltid lika trevligt! =D De är en person som verkligen är min bästa vän! Pratar med henne om allt, och hon är alltid lika förstående! Vi träffas typ jämt, men har alltid saker att prata om! Helt underbar vän! <3

Sen gick vi hem och laga mat.. Gustav kom hem och så! Sen fixa jag till på balkongen, har ju bara slängt fimpana i en snöhög, sådär fräsht och sådär kul. Tog tag i de och tog bort allt de nu, ett par år senare! =P haha.
Nu väntar jag på att tvättstugan ska bli min så jag kan börja tvätta. Inte för kul men är ett måste.
En del tvätt är de ju, sen behövs mattor tvättas här hemma också, de får vi se om de finns tid och ork för att göra!

Så ser min kväll ut nu, blir väl alltid något mer kan jag tänka mig! Har lite kryp i kroppen då jag vet alls som behövs göras här hemma.. Dock ska vi ha en städardag på onsdag, då åker Lucas till sin mormor och ska spendera natten där. Vi ska röja här hemma och ta vinden också, allt är bara inknökat där plus att vi ska åka med skit till värmeverket så får man bort allt!

Nepp, nu får jag börja kolla över de som ska tvättas sen är de bara sätta igång!

/ Caroline

Nyår..

Nyår var helt underbar! God mat, god dryck och mycket trevligt sällskap, mycket bättre kunde de inte bli!

Börja nyår med att kolla på fyverkeriet i götene, de var mycket bra! Dock börja de ju snöa som fasen, men de avtog sen när vi åkte hem så de var ju skönt! Sen begrav vi oss til Kela och Björn. Åt mat och hade mycket trevligt. Kvällen rulla på väldigt snabbt faktiskt. Spela spel och så under kvällens gång.

Sen var de 12 slaget, skåla inne först så alla kunde vara med då någon var tvungen att kolla barnen. Jättefina raketer och bomber killarna inhandla! :) Blev en del skratt då också! =P

Begav oss hem vid halv 2 tiden, sen kväll! Lucas hade redan somnat för kvällen och vakna inte när vi skulle ta på honom. Likdant hemma, skönt de! Han var jätte snäll hela kvällen, mammas älskling! <3

Var lite trött igår men de gick bra ändå. Bestämde oss för at gå på bio med Kela och Björn, änglagård. Ni som inte sett den MÅSTE se den!! Hur bra som helst tyckte vi iaf. Men den tycker jag aboslut folk ska se. Rolig var den också. Bror var barnvakt under tiden, de gick bra! Minde bra idag med honom men de är ju hans val när man beteer sig så!

Dagen har vi spenderat hos Nattis och Martin. Käkat mat och haft de trevligt som alltid. Nu är vi hemma, gustav har vart ute och gått med Lucas, vakna dock direkt när dom kom hem! =D hehe.

Ne, nu ska jag mysa med mina killar!

/ Caroline

RSS 2.0