De var de..

Då blev man ensam här hemma då. Gustav är iväg och jobbar nu, ringde från jouren och han som hade den behövde hjälp! Dock är de ju bra, blir extra pengar och sen får vi se om han jobbar imorgon eller inte! Får väl se hur länge de blir ikväll..

Blir väl till att kolla Let´s dance, men inte så kul själv! Försökt på tag på Kela men hon är nog inte hemma. Lite synd, kanske hade kunnat traska bort dit en sväng, men men! Så är de ibland..

Ätit mat har jag gjort iaf, blev skinkgratäng med wook till, gott! Enkelt och jäkla gott. Kul med lite annan mat, blir ju ofta samma samma samma mat. Funderar på att sätta mig och kolla runt på recept och se om man hittar något kul! Kom ju på ett recept till fylld lövbiff och de var ju riktigt gott!

Egentligen är de ju inte så svårt, handlar ju om att våga hitta på saker och smaka på de sen. Man tips är ju aldrig fel. Vet ni några bra recpet, skriv gärna! Dock inte för jobbig, som med mycket saker till eller tar för lång tid. Enkelt, snabbt och gott. De går hem mest här! =D

Nepp, ska ut och röka sen lägga mig på soffan medans Lucas sover!

/ Caroline

Kommentarer
Postat av: Emelie & Melker

Bra tips är Arla's nya kokbok! "Vardagsmat" , mkt SVINgott men jättenkelt! :)

2011-01-15 @ 17:35:45
URL: http://krakelspektakelgossen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0