Fredag

Den spendera vi hos Kela, Björn och Mio samt peter, kelas pappa! Hade en jättemysig fredag, kolla let´s dance, tog lite öl och så, en enkel och härlig fredag med trevligt sällskap! :)

Sent blev de också, så man var trött dagen efter. Men de gick bra ändå! Är ju de när man är borta tänker man inte riktigt att man ska upp dagen efter, eller de gör man väl fast man tänker eh, jag orkar och de gör man ju men sjukt trött är man! =P

Lördagen blev lugn, åkte till nattis och martin. Drack kaffe, hängde med ut en sväng så deras hundar fick springa av sig. Sen  åkte vi hem, laga mat och kolla handboll. Johan och emma var här också! Skön handbolls match och sverige spela sjukt bra! =D Ska se på handboll idag igen.

Denna dag har jag inte gjort många knop, de vanliga då som alltid innehåller städa, laga mat, ta hand om disken och allt sånt. Vardagssysslor liksom. Sen har vi slappat. Johan har sovit länge, jag och emma har kollat tv med Lucas. Och gustav jobbar!

Sitter just nu och väntar in honom. Ska ev. träffa Kela, Björn och Mio en sväng beroende på om dom vill se handbollen eller inte! :) hehe. Den måste man bara se! =P

En kort sammanfattning på vad helgen har erbjudit och den har vart rikitgt riktigt bra och de gillar vi starkt!

/ Caroline

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0