Kanon helg på gång!

Kommer bli en toppen helg med en del saknad men uppskattnig på samma gång!

Imorgon börjar dagen med att Marica, Theo och Liam kommer hit. Ska fika och prata. Blir ju tyvärr inte så ofta men nu planera vi in de och de ska bli mysigt! =D
Gustav ska sluta tidigit imorgon för att greja med bilen så får vi se hur de blir sen! =D Återkommer med info om den senare! =P

Sen på kvällen ska vi till mamma, kolla handboll och käka tacos samt se let´s dance! Mysig och lugn fredag och de gillar vi efter en vecka som vart jobbig!

Lördagen ska vi lämna våran älskling till mamma. Hon ska ha Lucas till söndagen, ville gärna vara barnvakt och tyckte vi kunde få lite ensam tid och de behöver man! Kommer sakna min plutt massa, men han kommer ha de helt underbart hos sin älskade mormor!

PÅ kvällen ska vi umgås med Nattis och martin samt johan och emma. Ska äta god mat, dricka gott vin och ha de allmänt mysigt! Kanske spela spel och så. Åh, längtar!

Söndagen blir de att sova ut, sen se på fotboll. Heja fram källby tjejerna till vinst! Så de blir mysigt. Lucas får vara kvar hos mormor men kanske blir att dom åker med också. De får vi se helt enkelt.

Kommer bli en kanon helg detta, och den behövs verkligen!

/ Caroline

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0