Nyår..

Nyår var helt underbar! God mat, god dryck och mycket trevligt sällskap, mycket bättre kunde de inte bli!

Börja nyår med att kolla på fyverkeriet i götene, de var mycket bra! Dock börja de ju snöa som fasen, men de avtog sen när vi åkte hem så de var ju skönt! Sen begrav vi oss til Kela och Björn. Åt mat och hade mycket trevligt. Kvällen rulla på väldigt snabbt faktiskt. Spela spel och så under kvällens gång.

Sen var de 12 slaget, skåla inne först så alla kunde vara med då någon var tvungen att kolla barnen. Jättefina raketer och bomber killarna inhandla! :) Blev en del skratt då också! =P

Begav oss hem vid halv 2 tiden, sen kväll! Lucas hade redan somnat för kvällen och vakna inte när vi skulle ta på honom. Likdant hemma, skönt de! Han var jätte snäll hela kvällen, mammas älskling! <3

Var lite trött igår men de gick bra ändå. Bestämde oss för at gå på bio med Kela och Björn, änglagård. Ni som inte sett den MÅSTE se den!! Hur bra som helst tyckte vi iaf. Men den tycker jag aboslut folk ska se. Rolig var den också. Bror var barnvakt under tiden, de gick bra! Minde bra idag med honom men de är ju hans val när man beteer sig så!

Dagen har vi spenderat hos Nattis och Martin. Käkat mat och haft de trevligt som alltid. Nu är vi hemma, gustav har vart ute och gått med Lucas, vakna dock direkt när dom kom hem! =D hehe.

Ne, nu ska jag mysa med mina killar!

/ Caroline

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0