Frustrerande!!

Ja, dagen börja mindre bra om man säger så!
Alla dessa människor i denna förbannande jävla hålan!!

Alla jävla källbybor, götenebor och allt runt omkring! Varför lägga så jävla mycker energi på andras liv istället för era egna? Kan inte fatta de roliga i de hela. Kan inte förstå hur kul de kan vara att gotta sig i andras bekymmer! Att hela tiden snacka skit, säga saker som inte är sant. Att konstant sprida rykten hela tiden!

När saker är på väg att vända ska de alltid hända nya saker! För helvete, sköt era jävla piss liv och bry er mindre om andras! De sköter sina liv bra själva, och gör de inte de så är de deras problem!

Finns en rad människor som jag har lust att nämna här, men å andra sidan finns de nog en och annan som är inne och läser här så ni kan nog ta åt er själva! :)

Ja, som ni märker riktigt jävla irriterad just nu!
Och de har väl vart mer eller mindre ett tag men tillslut får man nog av allt!
Speciellt när de alltid kommer till en annan.


Kommentarer
Postat av: Marika. fitness, amstaff och nybliven mamma

Hej tack för kommentaren! Ja visst är det tråkigt att det inte funkar men nu är det ju som det är. Och som du sa, så ja det är jätteskönt att han tar ersättningen :) Dock har han varit trög i magen sen vi började med det o fick åka till barnakuten idag för han inte bajsa på några dagar men dom satte allt igång det så nu är han som en bajsmaskin haha. kram

2011-05-14 @ 18:40:16
URL: http://marikaviktorsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0