Människor...

Ja, man slutas väl aldrig att förvånas av andra människor egentligen men ibland undrar man verkligen vad som pågår i folks huvud..

Vi bor en en liten jävla håla, där alla känner alla! Alla "vet" allt om alla ibland mer än vad en själv vet.. Folk snackar så de heter duga för dom har verkligen inget annat för sig.. Då tycker man ju att folk borde fatta och inse att allt folk säger inte är sanning, till 98% rent jävla skitsnack! När lär man sig att man ska lyssna på dom som faktiskt är en vänner, eller vad de nu är!

Istället lyssnar man på folk som man vet snackar för att förstöra, som inte har något annat för sig eller bara rent av njuter av att se andra såras! De är ju de de handlar om i stort sett alltid. Men vissa folk tycks inte fatta detta, och sklapar scener av skiten så de heter duga! Får mig att spy på folk! Helvte, väx upp och beteer som vuxna människor.

Denna jävla hålan är rena rama paradise hotel, folk ligger med alla, snackar skit, ljuger för varandra, manipulrerar ja allt som de där programmet egentligen innehåller. När ska folk kliva ur den bubblan och bara sköta sitt eget och inte bry sig om vad folk säger eller gör?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0