Härliga väder..

Helt underbart väder ute ju, lite småkyligt men ändå härligt! Hösten är verkligen här och den välkomnas mer än gärna just nu.. Längtar även efter vintern! =D Härligt med snö, kallt och alltmänt mysigt. Plocka fram julsaker, ha lill* plutten hos oss. Åh, kan de bli bättre?

Dessa nätter är dock inget roliga alls, sover inte alls längre! Blir några timmar fram mot 3 halv 4 så där, sedan är de kört. Kan inte sova, somnar en halvtimme, vaknar av att de gör ont, kramp och fan hans moster! Men de är bara att hålla ut antar jag.. Mycket mer finns de ju inte att välja på.

På förmiddagen var jag ute en sväng med Kela och Mio. Härligt att komma ut, dock satans jobbigt men nu är de gjort iaf. Fast funderar på att komma ut en sväng igen ikväll, de känns bättre i kroppen. Man har gjort något och känner sig allt lite duktig! Så vi får se om Gustav är sugen ikväll, kanske kan ta en promenad förbi fotbollsträning om vi är hemma då.. Annars får de blir imorgon!

Börjat fundera över jul och allt detta. Ja jag vet, tänker väldigt mycket och väldigt långt fram känns de som men vad ska man göra när tiden går så fort då? Rätt som de är så är de ju jul och hela kittet! De ska planeras vart man ska vara, när man ska vara där! Sen ska de handlas julklappar och hela den biten. Fasen, man blir ju knäpp på allt som är runt om! Vet ju dock vad vi ska köpa till föräldrar och morföräldrar redan så de är ju skönt. Kan inte skriva vad fall mamma eller svärmor är inne och läser! =D Suprise Suprise!

Ne, får sluta skriva. Ska ju fasen laga mat innan vi åker, JOBBIGT! =P

/ Caroline

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0